“Radila sam za sve časopise, svi su me voleli. Zaradila sam milion dolara za godinu dana, a radila sam samo 20 dana te godine, i to se ponovilo tri ili četiri godine”, ispričala je nekadašnja manekenka za španski “el Periodico”. “Imala sam sve, živela sam kao kraljica”, prisećala se Nastasija Urbano je tokom bila jedna od najtraženijih evropskih manekenki 80-ih godina.

Ipak, sada se sve promjenilo, njen život se potpuno promjenio od onog kakav je bio nekad. Ona je ubirala plodove slave, ali je ta popularnost nestala, a ubrzo i svo njeno bogtstvo, pa je tako danas skoro beskučnnik, a boravi u Barseloni. Nju je kako kaže uništilo poznanstvo sa muškarcem koji joj je kasnije postao i suprug, koji ju je u potpunosti uništio do zadnje pare, a onda je jednostavno samo otišao. Ona danas kaže da je to jedino dobro što je dobila u tom braku.

“Finansirala sam naš životni stil, a on me ostavio samo s odećom na sebi. Sve je plaćao mojim novcem. Samo dva dana nakon što sam ga upoznala, hteo je da kupim BMW, a ja sam mu, glupača, potpisala ček. Bila sam zaljubljena “, ispričala je Urbano.

Nastasija Urbano - Alo.rs

Njne bivši suprug je nju razočarao do te mjer, da se potpuno slomila i obolila od depresije, a zatim je počelo i njeno paćenje. Priznala da je da ju niz stanodavaca izbacilo iz stana, s obzirom da nije mogla da plati stanarinu nijednom, pa je danas osuđena da luta od jednog do drugog prijatelja kako bi joj ustupili trosjed bar na jednu noć. Kada ne želi nikom da smeta, noć provodi u kućicama za banke.

Kao manekenka je zarađivala milione, a danas je beskućnica (foto)

“Želim da me deca vide u drugačijem svetlu. Želim da se oporavim kao osoba, želim da budu ponosni na mene”, istakla je ova 57-godišnja dama.

Preporučujemo