Naša poznata pop pjevačica Goca Tržan je svima poznata po svojoj surovoj iskrenosti, pa tako uvijek bez blama dijeli sve detalje iz svogprivatnog života, a ovaj put je odlučila da zaviri malo dublje u svoju inti*u. Naime, ova pjevačica je odlučila da progovori o svom inti*nom iskustvu tokom svog života,a njena izjava je mnoge ostavila bez teksta i iznenadila.

– Veličina nije bitna ako partner zna šta radi. Dok sam bila mlađa eksperimentisala sam, imala s*** na raznim mestima, ali sam najopuštenija u spavaćoj sobi. Svakako, vidim da se ljudi i dalje zgrožavaju kada neko otvoreno prica o s****, ali ja mislim da je to važna tema za sve nas kao društvo. Roditelji treba da pričaju sa decom o se*su da kasnije ne bi dolazilo do nekih stvari koje su daleko teže za podnošenje – započela je ona i dodala:

GOCA TRŽAN: Počinila sam preljubu - Express
– Pre svega mislim na abor*use i slično. Deca su nam needukovana, pa nije ni čudo kakve su statistike. Na kraju krajeva, nema ničeg lošeg u tome da se pričeka. Odnos je najbolji u kasnijim godinama, meni je recimo najbolji nakon četrdesete. Nekako žene tada najbolje znaju šta hoće i ne pristaju na sve i svasta – rekla je ona.

BEZ DLAKE NA JEZIKU: Stavovi Goce Tržan naišli na oštru osudu - Express
Podsjećanja radi, pjevačica se nedavno našla u žiži javnost i medija, nakon što je Kristijan Golubović u rijaliti programu Zadruga javno iznio i obijelodanio da je navodno imao se*sualnu aferu sa ovo pjevačicom, što je ona, osim što je odmah demantovala, najavila i tužbu, pa da onda Kristijan te gnusne tvrdnje dokazuje na sudu.

Preporučujemo