Pjevačica Vesna Zmijanac svojevremeno je važila za veliku zavodnicu i fatalnu ženu, a njen privatni život i danas intrigira javnost.

Imajući u vidu da je kćerka krenula majčinim stopama te godinama unazad gradi uspješnu karijeru u svijetu muzike, Nikolija takođe privlači veliku pažnju, međutim njen otac, bivši muž Vesne Zmijanac gotovo nikada se ne pojavljuje u medijima.

<p>Bivši muž Vesne Zmijanac ne voli da se pojavljuje u javnosti</p>
Doktor ekonomskih nauka Vlada Jovanović, sa kojim je 1989. godine dobila kćerku Nikoliju svojevremeno je radio kao šef marketinga RTS-a, poznato je i da je zbog ljubavi prema Vesni koja je tada uživala u velikoj popularnosti, odlučio da njen spot bude predstavljen u najgledanijoj informativnoj emisiji – “Dnevniku”.

<p>Bivši muž Vesne Zmijanac ne voli da se pojavljuje u javnosti</p>

Bivši muž Vesne Zmijanac nikada nije želio da se javno eksponira, a devedesetih ga je pratio glas šarmera i moćnog čovjeka te mnogi komentarišu kako je lijepa Nikolija od oba roditelja naslijedila ljepotu i harizmu.

Porodične fotografije iz perioda ljubavi Vesne Zmijanac i Vlade Jovanovića koje ovih dana kruže društvenim mrežama izazvale su veliku pažnju javnosti i niko nije ostao imun na činjenicu koliko su bili lijep i skladan par.

<p>Bivši muž Vesne Zmijanac ne voli da se pojavljuje u javnosti</p>

Da su se ludo voljeli možemo vidjeti na fotografijama na kojima njih dvoje poziraju mladi, sretni i zaljubljeni uz Nikoliju koja je na svijet došla kao plod velike ljubavi, a nakon kraha braka ostala je najljepša uspomena te ljubavi i spona koja će ih vezivati do kraja života.

Kada su se emocije ugasile, svako je krenuo na svoju stranu, Vlada se ponovo oženio i u srećnom je braku iz kog ima ćerku Teodoru i sina Luku, dok za razliku od njega Vesna ističe kako joj samački život prija.

Preporučujemo