Život hrvatske votitejke je u posljednjih nekoliko godina propraćen raznim dramama, a otkad hje izgubila svog supruga Vidoju Ristića u maju ove godine, Nikolina je dospjela u centa pažnje zbog javnog sukoba sa svojim svekrom Mišom Grofom. Ona se ponovo našla u centru dešavanja otkad su mediji objavili da se njena i Vidojeva vila u Zagrebbu prodaje za 1,7 miliona eura. Ovim povodom se oglasio i njen svekar , koji je otkrio da je prava vrijednost vile zapravo oko 3 miliona eura, kao i to je on dao potrebni novac sinu da ulaže u tu nekretninu.

– Ne mogu da verujem, pa toliko košta samo nameštaj, instalacije, klima-uređaji i aparati koji su postavljeni u toj kući – u nevjerici je rekao najbogatiji srpski antikvar i otkrio koliko je novca uloženo u ovu nekretninu.

– Znam koliko je novca moj sin Vidoje uložio u tu kuću, pa ja sam mu davao novac. Dao sam mu skupocenu kolekciju koju je prodao, on je prodao svoju kolekciju slika… Majka mu je dala brilijante koje je ona od svoje majke nasledila, deo babinog nakita je prodao i uložio u vilu u Zagrebu – iznenadio nas je tvrdnjama Vidojev otac, koji ističe da je nakon sm*ti njegovog sina sve izgubilo svoju pravu vrjiednost.

ž- U tu kuću je sigurno uloženo oko tri miliona evra. Ne znam da li se prodaje, sada sam od vas čuo za to. Moraću da proverim na koga se uopšte vodi ta kuća, ne znam više ni šta se vodi od imovine na mene, a šta ne. Nakon Vidojeve smrti sve je izgubilo vrednost. Nekada sam bio bogat, a sada ni to moje bogatstvo ništa ne znači. Moguće je da je Nikolina u oglasu napisala jednu sumu, a da zapravo planira da zaradi mnogo više od prodaje te nekretnine – završio je razgovor Miša.

Progovorila žena kod koje je umro Vidoje Ristović | Celebrity
Podsjećanja radi, ova luksuzna vila izgrađena je 2012. godine, a ove godine je renovirana i ima 420 kvadratnih metara. Nalazi se u zagrebačkom naselju Šestine, a prema podacima sa sajta za oglašavanje, vila ima pet soba. Čine je veliki dnevni boravak, kuhinja koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostor za osoblje. Okućnica navodno ima 1.460 kvadratnih metara.

Preporučujemo