Jedna od najistaknutijih pjevačica u regiji, Lepa Brena, majka Viktora Živojinovića i odana zagovornica, sve više osjeća zabrinutost zbog promjena u načinu života svog sina. Ova zabrinutost pojavila se kada je on donio odluku da temeljito promijeni svoj životni stil. “Boba i ja smo često zajedno pripremali obroke dok su naša djeca bila mala, a Viktor je tada dostigao težinu od 163 kilograma. To je dovelo do značajnih izazova za njega, ali i za mene! Situacija je postala toliko izazovna da sam proplakala”, iskreno je priznala pjevačica medijima.

Ni jedan nutricionist nije uspio pokrenuti promjene, ali između njega i njegovog oca postojalo je neslaganje koje su obojica visoko cijenili. Prema riječima pjevačice, Viktor je ponos obitelji Živojinović jer je postigao izvanredan uspjeh na putu mršavljenja. Ove godine, tijekom ljeta, svjedočili smo pravom majstorstvu Viktora Živojinovića putem njegovih zadivljujućih fotografija s odmora.

“Još uvijek moram precizno utvrditi koliko kilograma trebam skinuti, ali trenutno ciljam na najmanje 10 funti. Međutim, moj glavni fokus je na toniranju i jačanju mišića kako bih postigao optimalnu kondiciju”, izjavio je Viktor. Vijest o dramatičnom gubitku kilograma Viktora Živojinovića brzo se proširila putem različitih društvenih mreža. U stvarnosti, otkriveno je da je on izgubio gotovo polovicu svoje tjelesne težine.

Najmlađi sin obitelji Brenine i Bobine s ponosom je prikazao svoju novu pojavu na popularnoj društvenoj mreži Instagram. Brojka koju je napisao u pratnji fotografije zapanjila je sve koji su je vidjeli. To je tek početak, ali Viktor Živojinović je već uspio izgubiti 36 kilograma tjelesne težine. Bilo je mnogo komentara vezanih uz Viktorov fizički izgled, s naglaskom na potrebu da se usredotoči na transformaciju svoje tjelesne mase u mišiće umjesto na estetiku. Čak i u svoje slobodno vrijeme, Viktor posvećuje vrijeme treninzima i temeljito je prilagodio svoje prehrambene navike. Svaki dan, bez iznimke, odlazi u teretanu kako bi nastavio raditi na svom cilju.

Preporučujemo