Kćerka naše poznate pop pjevačice koja važi za one koje imaju britak jezij, Goce Tržan, i rijaliti učesnika, Ivana Marinkovića  od jeseni ove godine je postala gimnazijalka. Moramo priznati da je to jako važan korak, ne samo za njenu jedinicu Lenu Marinkovič, već i za samu pop pjevačicu, koja postaje svjesna da njena mezimica više nije malena jevojčica i da polako stasava u djevojku.

ЋЕРКА ГОЦЕ ТРЖАН УПИСАЛА ДРЖАВНУ ШКОЛУ: Иде у први разред гимназије, свима је био шок што није у приватној

Međutim, ono što je našu javnost posebno zaintrigiralo i što je zanimljivov jeste podatak da Gocina kćerka Lena nije krenula u neku od mnogih privatnih gimnazija, već će ona četiri godine pohađati nastavu gimnazije zajedno sa brojnim učenicima iz državne škole Petnaeste beogradske gimnazije na Petlovom brdu. Ovo je još jedan dokaz da nisu sva djeca poznatih jako umaženi.

Kćerka Goce Tržan je time jasno stavila do znanja da živi život bez ikakviih povlastica, kakve se inače očekuju od djece slavnih i poznatih ličnosti kao što je ova pjevačica. Ona je u razgovoru za jedan domači mediji jasno dala do znanja da nikada nije željela ni namjeravala da svoju kćerku uči životu sa povlasticama.

ŠOK! ĆERKA GOCE TRŽAN SE ODRIČE OCA: Traži da promeni prezime Marinković!
– Ne znam čime je zaslužila povlastice, pošto i ja živim bez njih – jasno i kratko je poručila Goca i navela da se izbor škole koji je napravila kćerka Goce Tržan vodio najpre logikom.

– Kćerku s vremena na vreme odbacim do škole. Lena je krenula u prvi razred 15. beogradske gimnazije. Izuzetno sam ponosna na nju. Super joj je, ima dobro društvo. Dobro se snalazi. Vrlo je samostalna. To je najvažnije – kazala je Goca Tržan

Preporučujemo