Da neke ljubavi traju za cijeli život i da se nikada ne ugase su rijetkost u današnje vrijeme. Sve je se većinom svelo na korist i interes. Jedan od takvih svijetli manjinskih primjera je i udovica našeg poznatog pjevača, Marinka Rokvića. Naime, prije skoro godinu dana nas je napustila jedna od najvećh muzičkih legendi Marinko Rokvić, koji je iza sebe ostavio svoju neutješnu suprugu Slavicu i njihova tri sina.


Od tada, ne može da prođe ni dan da njegovi voljeni i najmiliji ne pomisle na njega i njihove zajedničke momente, kojih je bilo jako puno, koji su sačuvani na brojnim fotografijama. Jednu od onih najdražih podjelila je upravo njegova supruga Slavica i dirlljivim i emotivnim riječima rasplakala mnoge.

Ljubav ne treba analizirati, objašnjavati, porediti, razumeti, osuđivati…. Na taj način sagledavanja ona prestaje da bude ljubav, prelazeći u filozofiju, nju jednostavno treba samo pustiti, nežno osloboditi da zavlada dušom i telom, da se na samo njoj znan način ukaže među ljudima. Ponekad je i žrtva odraz ljubavi, put koji samo ona ume da shvati. Zato u njeno ime pustimo da poteče osećanje radosti, uprkos svemu. Za sve vrste ljubavi koje su prošle, koje dolaze, a posebno za one ljubavi koje traju večno. NEDOSTAJANJE!!!-napisla je Slavica Rokvić i tako izazvala lavinu dirljivih komentara i riječi podrške među kojima se i našla poruka od sina Marinka Rokvića, Nikole koji je posebno teško podnio ovaj gubitak.

RIJEČI KOJE SLAMAJU SRCA: SLAVICA ROKVIĆ OBJAVILA MARINKOVU FOTOGRAFIJU I  RASPLAKALA SVE | Hayat.ba

– Ljubav nikad ne prestaje, dok će proroštva nestati, jezici će zamuknuti, znanje će prestati – poručio je Marinkov nasljednik.

Preporučujemo