Dok se kaotično razdoblje Merkurovog retrogradnog ciklusa približava svom kraju, stručnjaci astrologije upozoravaju da će njegov utjecaj i dalje ostati prisutan tijekom takozvane “retrogradne sjene”. Tijekom ove astrološke “oluje”, i Saturn i Uran nalaze se u retrogradnom kretanju, dok njihov kvadrat istovremeno stvara aktivne aspekte, što pojačava njihove potencijalno nepovoljne utjecaje. Dok se raste zabrinutost kako se zaštititi od ove kozmičke turbulencije, numerolozi iznose svoje rješenje iz domene vlastite stručnosti. Preporučuju nošenje zaštitnog numeričkog koda, a posebno su naglasili kombinaciju 865 kao preferirani izbor za ovaj tjedan.

Numerolozi vjeruju da niz od tri znamenke posjeduje moć pozitivne prilagodbe energije u korist pojedinca. Preporučuje se da se ovaj numerički niz zapiše plavom tintom kako bi se postigao najpovoljniji ishod. U svrhu osiguranja sigurnosti i harmonije u svom životnom prostoru, predlaže se postavljanje ovog numeričkog koda u dnevnu sobu, koja često služi kao središnje mjesto za obiteljska okupljanja.

Kako biste unijeli živost i optimizam u ambijent svog doma, sugerira se da uvijek imate zdjelicu svježeg voća na dohvat ruke. Također je ključno da raspored namještaja potiče prirodnu cirkulaciju pozitivne energije, a suvišni nered se drži podalje kako bi se očuvala pozitivna atmosfera. Kako biste osigurali svoje blagostanje i zaštitili se, možete napisati numerički zaštitni kod na papiru te ga nositi u svom novčaniku tijekom tjedan dana. Nakon proteka tog razdoblja, papir se može nježno odbaciti u vodu.

Tijekom faze Merkurovog retrogradnog kretanja, astrolozi često naglašavaju potrebu za posebnim oprezom u područjima financija, komunikacije, ugovora i putovanja. S druge strane, stručnjaci za feng shui nude savjete o postavljanju zvijezde s 12 krakova u svoj dom kako bi se privukla pozitivna energija. Bez obzira na osobna uvjerenja u astrologiju ili feng shui, razmatranje ovih preporuka može biti vrijedno kako biste unijeli dodatni osjećaj harmonije i sigurnosti u svoj životni prostor.

Preporučujemo