Žestoka svađa koja se odigrala pre samo nekoliko dana u domu popularnog pevača Darka Lazića u Brestaču, zvuči kao prava drama koja je razbesnela i uznemirila njegove komšije. Naš pouzdani izvor otkriva da je pevač besneo i ljutito se raspravljao sa članovima svoje porodice, među kojima su se nalazili njegova supruga Katarina, majka Branka i baka Milka. Prema rečima tog istog izvora, Darko je bio preplavljen osećanjem besa, noseći teret svih obaveza i odgovornosti otkako je izgubio svog oca Milana.

Jedan meštanin, koji se slučajno našao blizu Darkove kuće dok se drama odvijala, svedoči o svojem iskustvu: “Pre nekoliko dana sam želeo da svratim do Darka. Pristupio sam njihovoj kući, ali iznutra se čulo glasno viču, svađaju se i galame. Darko je govorio da je sve sada na njegovim plećima otkako mu je otac preminuo. Nisam želeo da im smetam, pa sam se brzo okrenuo i otišao. Ali razumem da porodica prolazi kroz teške trenutke. Darko je zaista dobar dečko, uvek je tu da pomogne majci, baki i svima u selu. Nisam hteo da im otežavam situaciju. To su stvari s kojima se svako suočava. Bilo mi je neprijatno da ulazim kada sam čuo takav haos.”

Prema rečima ovog meštanina, tokom svađe se spominjao i partner Darkove majke, Dragan Paunović, ali nije mogao tačno da čuje šta se govorilo o njemu. Čini se da Darko nema ništa protiv toga što njegova majka ima srećan odnos sa tim čovekom, a svi zajedno izgleda dobro funkcionišu. Meštani veruju da postoji nešto drugo što je uzrokovalo ovu svađu, ali nisu želeli da se petljaju. U svakom slučaju, naglašavaju da svađe u porodici nisu ništa neobično u njihovom selu, iako se zbog popularnosti Darka Lazića čini da je ovo posebno interesantno. Čak i Katarina se, kako kažu, istakla svojim glasnim izlivima besa tokom ovog incidenta.

Vredi se setiti da su Katarina i Darko nedavno imali žučnu svađu i čak se fizički sukobili u njihovom automobilu, što je zahtevalo intervenciju policije. Ovo se dogodilo samo nekoliko dana pre njihove svadbe, ali su uspeli da reše svoje probleme i proslave svoje veselje onako kako su zamislili. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Darkom Lazićem radi komentara, ali do trenutka pisanja ovog teksta, nismo dobili njegov odgovor.

Preporučujemo