“Moramo da se trudimo da sve ono što je ona želela i zamislila, bar delić toga, da ostvarimo. To je moj put, da izvedem dete na pravi put, da dete sazna i shvati kakva je majka bila kraljica”.

Ovim riječima se Zoran Pešić se oprostio od svoje supruge Marije Takić Pešić koja je prije četiri mjeseca na svijet donijela prelijepu djevojčicu.

Pešić & Takić advokatska kancelarija

“Pre četiri meseca smo dobili ćerku. To je bila njena najveća želja – da se ostvari kao majka. Iskreno, ona je žrtvovala svoj život svesno da bi se ostvarila kao majka. To svi lekari kažu, svesno je ušla u taj rizik”, navodi suprug.

Advokatica iz Niša Marija Takić Pešić (33) pre*inula je juče poslije teške bolesti. Bolest sa kojom se Marija borila par godina nije je zaustavila na profesionalnom planu gdje je bila jako uspješna, ali ni u želji da pomaže drugima – u dva navrata organizovala je humanitarne akcije prikupljanja pomoći za siromašnu, bolesnu djecu i djecu bez roditeljskog staranja, koje su dirnule Srbiju. Na kraju, u julu ove godine, rodila je kćerku i ostvarila svoju najveću životnu želju.ПРЕМИНУЛА МЛАДА АДВОКАТИЦА ИЗ НИША: Марија својим делима дирнула целу  Србију и одушевљавала децу

– Ona je tu bolest imala par godina i ona je svesno žrtvovala svoj život da se ostvari kao majka. Čim se porodila, krenuli su problemi sa teškom bolešću. A imala je izuzetan život, lep život. Iz njenog položaja, iz njene životne pozicije, da ti svesno svoj život žrtvuješ, to je nešto veliko. Sve nas koji je volimo ostavila je u teškoj tuzi, ali šta ćemo, to je. Moramo da se trudimo da sve ono što je ona želela i zamislila, bar delić toga, da ostvarimo. To je moj put, da izvedem dete na pravi put, da dete sazna i shvati kakva je majka bila kraljica, da samo delić onoga što je ona želela, ja sprovedem u delo. To je neka moja životna misija nadalje – povjerava se u ispovesti suprug Zoran.

Kako je on sam rekao, Marija je bila takva osoba da su je svi voljeli.

DAVANJE JE NAJLEPŠI OBLIK DOBROTE" Advokatica iz Niša sa suprugom pokrenula  akciju koja je stavila osmeh na lica mališanima iz dva grada u Srbiji
– Mariju ne postoji neko ko ne voli, ko za nju može nešto loše da kaže. Bilo koga na jugu Srbije da pitate, reći će Vam sve najbolje. Meni je život promenila na bolje, drastično, i svakome kome je ušla u život je usrećila život. Na meni je sada da ja to prenesem što više mogu na dete – kaže Zoran.

Preporučujemo