Bivša takmičarka Zvezda Granda, Dragana Stamenić je optužila svog ginekologa R.M. za pokušaj sil0*anaj. Ona se oglasila na društvenoj mreži Instagram, a njena obava se prenosi u cjelosti.

Dragana Stamenić

“Ovo je fotografija čoveka koji je pokušao da me siluje. Ovaj čovek je dokotor, specijalista ginek*logije R. M. Pre nego što nastavite sa čitanjem ovog teksta zamolila bih sve ljude koji mogu da podele ovaj tekst, želim da dođe do što većeg broja ljudi jer ovakvim slučajevima treba stati na put! Sve je počelo mojim dolaskom kod dotičnog u ordinaciju.

Bio je napadan, nekako nametljiv odmah prilikom mog ulaska u ordinaciju. U toku pregleda mi je pokušavao dodirivati noge govoreći: ‘Lepa si’; ‘Divna si i zgodna žena’; ‘Sa tobom bi trebalo jako nežno’… Nakon toga je želeo da mi objasni na šta tačno misli kada govori o nežnosti… i tom prilikom se svojim p0*nim organom naslonio na mene pokušavajući da uradi i pokaže to na šta je mislio… Ja sam u više navrata viknula govoreći da se pomeri od mene što očigledno nije shvatio ozbiljno već mi se prilikom završetka pregleda ponovo približio zagrlio me, na silu privukao i poljubio (u masku doduše koja se tada nosila), uhvatio za zad*jicu i rekao kako se uzbudio.Rade Marković

Izašla sam nekako, onako pod stresom i otišla u policiju da dam izjavu. Tokom saslušanja u policijskoj upravi su mi rekli da su i oni sami čuli dosta o tome šta dotični radi. Kasnije, vremenom sam saznala da je bilo u pitanju mnogo žena koje nisu smele ništa da preduzmu…Saznala sam i to da su njegove kolege sve znale kako radi i šta radi, da su u pitanju jako ružna dela kao što su ucenjivanje pacijenata tražeći od njih naknadno ogroman novac kako bi im pružio pomoć, imao inti*an odnos sa ženama koje se leče od steriliteta itd itd.Zvezda Granda optužila ginekologa za pokušaj silovanja! "Hvatao me za zadnjicu i rekao da se uzbudio" (FOTO) | 24sedam

Dotičnu personu sam prijavila iz razloga da se ovakve stvari ne bi ponavljale. Žene treba da znaju da nije sramota da govore, jer se za ovakve stvari ne čuti. Meni je drago da je konačno svemu tome došao kraj i da su pravda i istina pobedile. Život je lep, radujete se svakom novom danu, budite srećni i zahvalni na svemu i nemojte trpeti nešto zbog čega će te se osećate loše.

Šta više klonite se toga”.

Preporučujemo