Nakon smrti poznatog folk pjevača Sinana Sakića, nasljedstvo koje je ostavio za sobom dovelo je do nesuglasica među njegovim nasljednicima. Prema izvještajima srpskih medija, pojavila se falsificirana oporuka koja je razotkrila različite namjere i proturječne postupke među nasljednicima slavnog pjevača. Sinan Sakić, poštovana figura u glazbenom svijetu, započeo je svoju karijeru 1978. godine s hitom “Zbogom reko” i ostvario značajan uspjeh sve do svoje prerane smrti 2018. godine. Kao otac četvero djece, stvorio je složenu obiteljsku dinamiku s dvije supruge.

Porodica je uzburkana zbog kontroverze oko testamenta. U središtu ovog sporazuma nalazi se Rašid, Sinanov sin, koji je došao u fokus javnosti nakon izvješća o njegovom hapšenju. Da bi se odbranio od neutemeljenih optužbi, Rašid je odlučio javno iznijeti svoju stranu priče. Prema njegovom izvješću, njegova polusestra Đulka Sakić navodno je smislila plan u kojem je izmislila lažni testament i natjerala ga da ga potpiše dok se oporavljao od povrede noge u inozemstvu.

Rašid tvrdi da ga je Đulka uvjerila da je njihov otac želio da mu preda svoju imovinu, ali su se pojavile nepravilnosti u tom narativu. Pritisnut situacijom, Rašid je na kraju pristao potpisati dokument. Dodatno, tvrdi da mu je Đulka ponudila novčanu stimulaciju za potpisivanje testamenta, što je prvotno odbio. Međutim, nakon što mu je Đulka poslala dio novca, inzistirala je da mu još duguje. Komplikacije su se povećale kad je Đulka počela širiti klevete o Rašidu, tvrdeći da ju je prijetio i javno omalovažavao.

Rašid, koji je nedavno preminuo, jasno je izrazio svoju duboku nelagodu u vezi s ovim tvrdnjama, ističući svoju trajnu privrženost prema svojoj sestri. Unatoč nastojanjima medija da dobiju komentare Đulke i Sabine, one nisu bile dostupne za izjave. Ovaj slučaj služi kao indikacija unutarnjih tenzija i razdora u obitelji Sakić nakon Sinanove smrti.

Preporučujemo