Crnogorski glumac Petar Strugar (34) je već četiri mjeseca navodno u vezi sa Kalinom Kovačević (38). Ovaj glumac je kako prenose domaći mediji, navodno ostavio svoju nevjenčanu suorugu Olju, jer se, kako se sprekulise, navdono zaljubio u svoju koleginicu, sa kojom je već mjesecima u tajnoj vezi. Otkad se Kalina u martu ove godine rastala od Vladimira Rekovića, odlučila je da krene da se intenzivno viđa sa Petrom.

Petar Strugar, Kalina Kovačević

– Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama “Godine vrana” i “Rat i mir”, gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu – kaže izvor blizak glumcu.

 

On dodaje da je njegova nevjenčana supruga teško podnijela rastanak, jer se sve dogodilo iznenada.Petar Strugar

– Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u š0ku!

Kalina Kovačević

Petar je toliko odlijepio za Kalinom da se ne odvaja od nje.

– Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu – završava izvor.

Kalina je prije vanbračne veze sa Vladimirom Rekovićem, sa kojim ima trogodišnju Aniku, bila u braku sa Radetom Ćaldovićem, sa kim je dobila ćerku Mionu. Petar je bio u braku sa koleginicom Ivanom Nikolić, sa kojom ima sina Zarija, dok je sa Oljom dobio sina Ivu.

Preporučujemo