Prvih godina nakon što je izvojevao pobjedu u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda” Bane Mojićević nije mogao da se otrese od “dosadnih” obožavateljki koje su željele makar na trenutak da budu u njegovom prisustvu, a bilo je i onih koje su sve činile da dobiju status njegove djevojke. Uprkos borbi mladih djevojaka da ga osvoje, srce ovog pjevača rodom iz Kraljeva, po pisanju štampe, ukrala je čak 20 godina starija pjevačica, koju šira javnost posljednijh godina najviše prepoznaje kao bivšu suprugu medijskog moćnika.

Riječ je o Sonji Mitrović Hani. Te 2008. godine vjerovalo se da je nekadašnja izabranica vlasnka Pinka Željka Mitrovića uplovila u vezu sa Banetom Mojičevićem. Pričalo se i pisalo da se odlično slažu, svuda idu zajedno, kao i da im “generacijski jaz” ne predstavlja problem, jer muzičar voli zrelije, ostvarene žene kakva je tada bila Hani, a i danas je.

Spekulisalo se i da je Bane sa Hani samo iz koristi zbog toga što ona posjeduje jedan od najboljih studija u zemlji, sa vrhunskom opremom i još boljim aranžerima, međutim taj scenario brzo je medijima prestao da bude interesantan. Svi su se fokusirali na mogućnost njihove romanse, što nažalost nije potrajalo. Bane je neudugo nakon što je ljubav sa Mitrovićevom suprugom dospjela u medije upoznao Milicu, sa njom uplovio u brak i dobio dvoje djece. Bivša djevojka Baneta Mojićevića, kao ni sam pjevač, navode o romansi nikada nisu potvrdili, ali ni demantovali već su mudro šutili i pustili da svako donosi svoj sud kada je bio u pitanju njihov odnos.

Preporučujemo