Poznata manekenka, Ljiljana Tica, bila je neosporna velika ljubav Gorana Bregovića. Ime ovog talentiranog glazbenika dugi niz godina bilo je povezano s različitim ljepoticama, među kojima se istaknula i glumica Katarina Radivojević. No, njegova romansa s najpopularnijom manekenkom stare Jugoslavije, Ljiljanom Ticom, privukla je znatno veću pažnju javnosti.

Bregina i Ljiljanina ljubavna priča bila je prava zvijezda, trajući punih dvije godine. No, tek nakon njihovog raskida otkriveno je koliko je njihova veza bila burna. Tica je priznala da su imali vrlo turbulentan odnos te su se konačno rastali zbog njezine posesivnosti i ljubomore, što Bregoviću nije odgovaralo. Iako se spekuliralo da je on pobjegao od nje, ostavio joj je nezaboravnu posvetu kroz čuvenu pjesmu “Bitanga i princeza”.

Nakon raskida, njihovi životni putovi odveli su se različitim smjerovima. Na jednom glamuroznom događaju u Minhenu, Bregina velika ljubav susrela je Franc Hermana Mariju Beča, tadašnjeg direktora marketinga njemačkog izdanja časopisa “Elle”. Bregović se 1993. godine oženio dugogodišnjom djevojkom, bosanskom manekenkom Dženanom Sudžuk, i to u Parizu. S njom je Brega dobio tri kćeri, o kojima su mediji izvještavali da su različitih vjeroispovesti.

Bregovićeva kćerka Ema istaknula se u javnosti kao umjetnica, često izlažući svoja djela u glavnom gradu. Inače, na početku svoje karijere, Bregović se ludo zaljubio u plesačicu iz Sarajeva, Jasenku. Iz njihove strasne romanse proizašla je kćer Željka, koja ostaje misterij za javnost. Prema regionalnim medijima, Željka živi u Austriji, gdje je postala majka Bjanki.

Preporučujemo