Vesna prisjeća se brojnih reminiscencija iz vlastitog života provedenog uz nedavno preminulog Olivera. Njeno gostovanje u Giulijanovom večernjem showu na Radio Dalmaciji bilo je prilika da podijeli sa slušateljima različite aspekte svoje prošlosti, od mladosti do glazbenih preferencija, te razotkrije pojedinosti o vlastitoj profesionalnoj karijeri.

“Srednju medicinsku školu sam uspješno završila i nakon toga radila sam dvije godine u dispanzeru. No, zatim mi se pružila prilika za premještaj u dječju bolnicu za asmatičare u Cavtatu. Kada su vidjeli moje ocjene, odmah su mi ponudili mogućnost specijalizacije za laboranta. Kasnije, moja plaća bila je veća nego što su zajedno primali moji roditelji”, otkrila je Vesna.U anegdotama o njenoj mladosti, Vesna je podijelila zanimljivu priču o tome kako ju je Oliver zapazio dok je šetala Stradunom, unatoč tome što je već bio u vezi.

“Bila je tu jedna Jelena, poznajem je! Oliver je svaki dan mijenjao te djevojke… On s njom, a ipak prati mene. To je trajalo sigurno desetak dana. I onda, jednog dana, sjedi u gradskoj kavani s jednim prijateljem, gleda me i kaže: ‘Gospođo, vi ste mi nekako poznati!‘ Odgovorila sam mu: ‘Prepoznaješ me jer mi već deset dana gledaš u leđa'”, ispričala je Vesna uz smijeh.Govoreći o suvremenim tehnologijama, posebice društvenim mrežama, Vesna je iznijela svoje mišljenje.

“Ne volim društvene mreže, iako nisam zastarjela. Mislim da bih ih sve ukinula. Moj zet mi je otvorio Facebook kada je Oliver bio bolestan, bilo je potrebno radi komunikacije s nekim američkim liječnicima. No, vrlo rijetko ih koristim, možda jednom u tri mjeseca. Ne pratim portale ni vijesti, sve to me samo uznemirava.”Vesna je otkrila da je na Facebooku počela primati razne bračne ponude putem inboxa, što ju je potaklo da se povuče s te platforme.

“U inbox su mi počele stizati bračne ponude, pa više ne ulazim tamo! Ne otvaram Facebook, ne javljam se više nikome. Počeli su se javljati različiti ljudi, ali uvijek s istom slikom. Nisam luda”, zaključila je Vesna.

Preporučujemo