Nakon turbulentnog perioda u svom ljubavnom životu, obilježenog bračnim brodolomom s Darkom Lazićem, sa kojim je dijelila četiri godine i s kojim je 2014. blagoslovljena ćerkom Lorenom, Ana Sević se ponovno osmjehnula sreći u ljubavi.U ljetu 2018. započela je romansu s Danielom Nedeljkovićem, a nije mala zanimljivost da su se zapravo prvi put upoznali mnogo godina ranije, iako tada nisu ni slutjeli da će njih dvoje ikada biti zajedno.

Daniela sam upoznala prije mnogo godina, čak deset godina unazad, putem svog najboljeg prijatelja. Daniel potpuno pripada drugom svijetu i poslu koji nema nikakve veze s estradom. Upoznali smo se tada, ali su nas dugo godina razdvajale, sve dok nam život ponovno nije spojio puteve. On je šest godina stariji od mene. Daniel je moja neizmjeriva podrška, kako Lorenina tako i moja, i to ne samo u privatnom, već i poslovnom smislu – jednom prilikom je Ana ispričala za medije.

Prije nego što se upustila u javni svijet zabave, Ana se bavila potpuno drugim zanimanjem. Vodila je svoju vlastitu firmu, provodila dane u kancelariji i, kako je sama priznala, osjećala se izrazito nesretnom. Svojim snovima i strasti prema pjevanju je odlučila slijediti unatoč svemu.

Volim sama napraviti grešku i samostalno odabrati pravi put. Kad sam krenula slijediti svoje snove i ono što volim, shvatila sam to. Napustila sam posao koji sam radila pet godina, kancelarijski posao gdje sam vodila svoju firmu. Plaća je bila fantastična, ali bila sam nesretna do srži. Na potajnoj audiciji sam otišla, skriveno sam krenula na časove pjevanja kod Aleksandre Radović, bez da itko zna, i samo sam odlučila, ‘bit ću pjevačica’, i od tog trenutka sam bila ispunjena srećom – ispričala je prije nekoliko godina u emisiji “Magazin IN” Ana, koja je počela profesionalno pjevati putem natjecanja “Zvezde Granda” i postala voditeljicom.

Ono što je fascinantno jest da se firma u kojoj je Ana radila prije bavi istim poslovnim sektorom kao firma Daniela, te da se majka Ane i otac Daniela poznaju već dvadeset godina.

Radila sam u njegovoj industriji, to je prilično čudesno, život je pun iznenađenja. Moja majka i Danielov otac se poznaju već dvadeset godina. Daniela iz te priče znam otkako sam došla u Beograd, jer je mamina firma surađivala s njegovom. Također, neko vrijeme sam radila u firmi koja se bavila istom djelatnošću kao i njegova, pa smo tada bili čak i konkurencija. Sada se neprestano šalimo, otac mu kaže: ‘Imaš posao u malom prstu, kada ćeš se priključiti firmi, da se prisjetimo starih dana’ – Ana je jednom prilikom otkrila svojevremeno.

Ana Sević i Daniel Nedeljković su u tajnosti izrekli sudbonosno “da”, a ovaj par je nakon toga blagoslovljen s još dvoje prekrasne djece. U prosincu 2020. godine, Ana je rodila ćerku Lenu, dok je u ožujku 2022. stigao sin Simeon.

Lorena je starija i veoma odgovorna, uvijek je tu kako bi pomogla koliko god može. Njena veza s Senom je posebna vrsta ljubavi, iako sam ja odrasla kao jedinac i nemam pojma kako je imati sestru. Sada kada vidim njih dvije zajedno, zaista mi je žao što nisam imala tu priliku, jer je to nešto sasvim drugačije. Sada kad je stigao i Simeon, Lorena ima poseban odnos s njim. Ali, naravno, on je još jako mali, Sena se, čini mi se, nalazi u fazi ‘dosta je bilo ovog novog člana, možete ga vratiti’ – Ana je jednom prilikom sa smijehom ispričala.

Preporučujemo