Tokom sinoćnje svečane proslave punoletstva prelepe ćerke istaknutog folk pevača Radiše Trajkovića Đanija, na samom početku okupljanja izbila je neobična situacija koja je izazvala dosta pažnje prisutnih gostiju. Naime, pevačica Zlata Petrović, majka Jovana, nije uspela izbeći nezgodan trenutak, kada je odlučila zamoliti svog sina da zajedno naprave nekoliko fotografija. Na ovo pozivno, Jovan je neočekivano burno reagovao, podigavši glas i izražavajući svoje nezadovoljstvo pred očima brojnih novinara i ostalih prisutnih na proslavi.

Sada, nakon što se prašina slegla, Jovan je odlučio podeliti svoju stranu priče i rasvetliti sve detalje tog neobičnog konflikta, kao i objasniti kakav je trenutni odnos između njega i njegove majke Zlate.

“Kao što možete pretpostaviti, sinoć je bilo veoma uzbudljivo na proslavi. Ostali smo tamo do kasno, svi smo se odlično zabavljali i uživali u slavlju. Ipak, moram priznati da sam se, kad sam prvi put stigao, osećao malo neraspoloženo. To je razlog zbog kojeg sam burno reagovao na mamino traženje za zajedničkim fotografisanjem. Obično volimo da se slikamo, ali tog trenutka mi jednostavno nije bilo do toga. Došao sam na proslavu Radišine ćerke iz čistog razloga što volim tu devojku još od kad je bila beba, a ne zato da se slikam sa mamom i svojom devojkom”, počeo je Jovan svoje objašnjenje.

Nakon toga, Jovan je dodao da su nesuglasice i svađe između njega i njegove majke Zlate česta pojava, kao što je to slučaj kod mnogih majki i sinova. Ipak, njegova devojka je bila prisutna i njen stav o fotografisanju bio je daleko manje problematičan. “Mi se često svađamo i raspravljamo, kao i svaka majka i sin. Moja devojka je bila tamo, i njen stav prema fotografijama bio je puno opušteniji. Nakon te početne nesuglasice, zaista smo se svi opustili, pevali, pili i provodili se odlično. Svi smo se zajedno vratili kući i otišli spavati, kao i obično, bez daljih problema.”

Preporučujemo