Djevojka ostala zgrožena nakon što je saznala istinu! “Naravno da sam bila zgađena, ali u isto vreme doživela sam olakšanje” izjavila je!

Zanimljiv slučaj dolazi nam od Rejčel Palma, koja je u svojim četrdesetim godinama života otkrila da mora ići na operaciju jer joj su joj ljekari dijagnostificirali oblik tumora, promjene koje su primjetili na snimcima ukazivali su na to da se radi o zložudnom tumoru kojeg je trebalo odstraniti!

Po hospitalizaciji u jednu od okružnih Njujorških bolnica donijeli su odluku da je potrebno otvoriti lobanju kako bi imali bolji uvid u metastazij bolesti, ljekari su ugledali masu koja ih je zgrozila i kako kažu “izgledalo je kao prepeličje jaje”. Nakon složene višesatne operacije uspjeli su izvaditi masu i kada su je stavili pod okrilje mikroskopa ostali su zatečeni i zgroženi, pronašli su pantljičaru!

“Naravno da sam bila zgađena, ali u isto vreme doživela sam olakšanje. To je značilo da nije potrebno dalje lečenje” – izjavila je Rejčel u svom obraćanju.

Kao siptome koje su je dugo vremena pratili otkrila je da je imala ružne snove, košmare iz dana u dan koji su postajali sve gori i gori a nakon nekog vremena pojavile su se i halucinacije koje su još više pogršale situaciju. Kako je navela, stanje se znatno pogoršalo 2018. godine te navodi još siptoma, ispuštanje stvari iz ruku je bilo uobičajno a pisanje SMS poruka joj se činilo nemoguće.

Smisao nekog napisanog teksta također je teško razumjela te kako navodi više puta se morala vraćati da ga pročita kako bi ga razumila.Po svemu sudeći u pitanju je bila infekcija tkiva čiji uzročnik često biva svinjska pantljičara, ona se manifestira u dva oblika a najčešće je u pitanju odrasla pantljičara koja se u zaraženo tijeo unijela putem mesnih proizvoda koji nisu bili dobro termički obrađeni.

Preporučujemo