Kćerka jedne od naših najpopularnijih pjevačica na Balkanu, Dragane Mirković, Manuela Bijelić je prije nekoliko dana odlučila da se jedno vrijeme povuče sa svih društvenih mreža i tim povodom je željela da se obrati svojim pratiocima, rekavši da više ne želi i ne može da čita razne priče o sebi. Nakon njenog obraćanja pratiocima, oglasila se njena majka Dragana kojoj ej sve to teško palo i jako teško je podnijela.

-Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam nesitine o sebi. Hvala na razumijevanju i puno pozdrava – napisala je ona.

 

-Pametna moja djevojčica.- poručila joj je majka.

‒ Možete misliti koliko joj je bilo teško kada je shvatila da je sada njena ćerka Manuela isto doživela. Manuela nije pevačica, ali je brzo dospela pod lupu medija i kada su krenule da se šire neistine, javno je rekla da gasi sve društvene mreže. Dragana najbolje zna koliko zla reč može da zaboli i jako joj je žao što sada njeno dete, ni krivo ni dužno, prolazi kroz isto ‒ navodi za domaće medije izvor blizak pjevačici i dodaje:


‒ Pametno je to uradila, šta će joj ta vrsta stresa. Zbog takvih nerviranja njena majka se razbolela. Dragana je godinama ćutala i gutala nepravdu i zato joj se javila bolest štitne žlezde. Dragana nije mogla da se povuče iz medija, ali njena deca to mogu kad požele i zato je Manuelina odluka zdrava i ispravna ‒ zaključuje izvor.

Rođendan ćerke Dragane Mirković (foto) || Hello Magazin!

Preporučujemo