Poznati estradni par Mile Kitić i Marta Savić godinama su bili u braku, a u nekoliko posljednjih mjeseci se jako puno spekulisalo i njihovom razvodu. Također pojavili su se navodi da su njih dovje u “otvorenom braku”, a da je jedan od razloga taj što pjevačeva supruga jako puno vremena provodi u Dominikanskoj republici. Ipak komšije Marte Savić i Mileta Kitića tvrde kako do njihovog razvoda neće doći i da ga nema ni na vidiku.

MARTA SAVIĆ: Ne razvodim se od Mileta - Express

– Sretala sam ih često ovde, međutim sada malo ređe. Mile je pre neki dan prošao ovuda, ali Marte nema mesecima u ovom kraju gde ja živim. Čitala sam u medijima da je otišla na neko putovanje gde uživa. Ako se do sada nisu rastali, neće sigurno jedan pevačicin odmor da im pokvari planove. Vidi se da se vole i da su zaljubljeni – rekla je komšinica iz obližnje trgovinske radnje jednom prilikom, koja je poželjela da ostane anonimna.

– Sjajne su komšije, uvek se fino jave i vedrog su duha – kratko je prokomentarisala komšinica za domaće medije.

Jedan od majstora koji radi na gradilištu u ulici uu kojoj ovaj par živi je izjavio kako je Milet vidio prije nekoliko dana.

– Video sam Mileta, prošao je tu par puta. Najnormalniji čovek, kao da uopšte nije poznat. Došao je iz Hrvatske, tako da ga malo pa malo vidimo. Nabacio je preplanulu boju kože, vidi se da je uživao tokom putovanja – izjavljuje građevinac iz komšiluka.

Uzevši u obzir to da se u blizini nalazi i frizerski salon, dvije djevojke koje rade tu, i koje su željele da ostanu anonimne, izjavile su da jako često viđaju njihovu kćerku Elenu.


– Elena često prolazi ovuda, čini nam se da je vozila neki namunjeni džip, ali nismo sigurne. Marta često šeta bez šminke kada je tu i bude u opuštenom izdanju. Mile u ruci nosi novine i ide do prodavnice kako bi kupio namirnice. Priče o razvodu nisam čula, tako da ne mogu to da tvrdim – govori jedna od devojaka, dok se druga nadovezuje.

– Nisam toliko obraćala pažnju, ali da sretnem ih. Isto sam videla Kitića kako nosi namrinice iz prodavnice, dok Elenu stvarno nisam imala prilike da ugledam. Volim njenu muziku i često je slušam, ona je pogotovo sada popularna među nama malo urbanijima – kaže ljubazna devojka.

Preporučujemo