U nastavku današnjeg članka donosimo vam najnovije informacije koje stižu s domaće javne scene. Svakog dana imamo priliku čitati različite priče i situacije koje nas iznenađuju i ostavljaju bez riječi. Uzmemo li u obzir i činjenicu da se crna hronika proširila na sve segmente društva, nije rijetkost da nas svakog dana potrese neka tragedija.

Dakle, kao što možda već znate, danas ćemo se pozabaviti pričom o poznatim sestrama Anđeli i Nađi, koje su zapalile javnost svojom nedavnom odlukom. Njihov otac je bio potpuno iznenađen kada je primijetio da su djevojke nestale. Brzo je alarmirao sve relevantne službe i građane kako bi ih pronašao. Nakon intenzivne cjelodnevne potrage, sestre su naposljetku locirane u društvu svoje majke i sestre Marije.

O cijeloj situaciji javnost je obavijestio njihov otac, Zoran. Ono što je posebno šokiralo sve prisutne jeste njegova izjava da su sestre same odlučile napustiti njegov dom. Za njega je to bilo neočekivano, budući da se nikada nije nadao takvom scenariju. Izjavio je: “Anđela, Marija, Nađa i Tina su dobro. Kontaktirale su mog brata i obavijestile ga da su se odlučile odvojiti od mene. Kao i svaka porodica, suočavali smo se s izazovima, ali iskreno nisam mislio da su ti problemi toliko veliki. Trenutno nemam kontakt s njima, svi telefoni su isključeni, i nisam u mogućnosti da ih dođem. Pokušao sam pronaći putem njihovih prijatelja, ali su oni također bili nemoćni jer su sestre isključile svoju lokaciju.

Preporučujemo