U mirnom i izolovanom irskom selu, tačnije u zamku, tokom prethodnog meseca, ekscentrični parovi su se upustili u traganje za intimnim avanturama, uživajući u neobičnom plesu burleskne umetnice po imenu Memfis Šel i “igraonicama” za odrasle, izveštava Dejli star.

Stari zamak bio je ispunjen svingerima koji su u početku tajnovite intimne zabave kucali čaše šampanjcem. Različiti izvođači su ih zabavljali, dok je vrhunski kuvar spremao poslastice na manifestaciji.Među posetiocima zamka su bili i Gejdž i Olivija, bračni par koji je u Velikoj Britaniji poznat po svom naporu da demistifikuje ljuljanje i učini ga manje stigmatizovanim. Osim toga, razvili su aplikaciju koja pomaže svingerima da neometano uživaju u svom životnom stilu. Olivija, poznata na internetu kao Vista Vife, podelila je svoje iskustvo svingerske zabave u irskom zamku.

„Održana je usred ničega, a zaista smo se mučili da pronađemo zamak. Međutim, kada smo to konačno uspeli, bilo je fantastično. Žurka je organizovana povodom Noći veštica i bila je izuzetno autentična. Svi su morali da se maskiraju kao vampiri i slično. Organizator Grem nas je dočekao s čašom šampanjca, nakon čega smo ušli u toranj s još više šampanjca“, otkrila je OlivijaKarta za prisustvo para koštala je 250 evra. Kuvar je pripremio kanapee za goste, a potom su se uputili u glavnu salu gde se odvijala burleska.

„Nastavili smo s druženjem i obišli smo dvorac. U pojedinim prostorijama održavala su se takmičenja u pikadu i bilijaru. Zatim smo se okupili u glavnoj sali i posmatrali akrobate… Na ovakvim žurkama, 11. popodne je poput ‘zlatnog sata’ kada svi kažu ‘Dosta mi je ove odeće’ i počnu da je skidaju. Mnoge žene uživaju u tome da se srede i obuku lepo donje rublje, malo paradiraju“, podelila je Olivija.

Veliki broj gostiju odlučio se da ne “igra” i vratili su se u svoje hotele gde su prenoćili, dok su oni hrabriji imali na raspolaganju dve “igraonice” u kojima su se mogli “zabavljati” s drugim ljudima, dodala je ona.Olivija je otkrila da je na svingerskoj zabavi, koja se održala na udaljenoj lokaciji, udaljenoj 90 minuta vožnje od Dablina, prisustvovalo oko 50 ljudi, a cene ulaznica za parove iznosile su 250 evra.Da se podsetimo, Olivija i Gejdž su se zaljubili još kao tinejdžeri, a u braku su već više od decenije, praktikujući otvorenu vezu tokom godina.

Preporučujemo