Većina zvijezda sa javne scene, kada stupi u bračnu zajednicu, se predstavlja pod djevojačkim prezimenom, iako im u njihovim ličnim dokumentima to prezime više ne piše. Ipak, bivša voditejka Katarina Kolozeus je kada se udala za našeg popularnog pjevača Ljubomira Peručicu odlučila da zadrži svoje prezime i javno i u dokumentima, ne želeći da ga se odrekne.

IMPONUJE MI DA SE DRUGI OKREĆU ZA NJOM: Ljuba Perućica ponosana na suprugu - Express
Kada su nedavno upitali ovu lijepu voditeljicu zašto nije željela da se odrekne svog prezimena i da bude Kristina Peručica, ona jedetaljno objasnila, a njeno objašnjenje prenosimo u cjelosti.

pink.rs | Progovorila žena Ljube Perućice nakon tri godine braka: ''Mislim da je ovako najbolje!'' Otkrila sve detalje!

– Mislim da je Ljuba bio svestan da ja to nikada neću uraditi jer meni brak kao brak nije bio toliko bitan. On je odreagovao super. Nije se bunio, ali neki drugi ljudi su imali komentare na to i nije im bilo svejedno što ne želim da se odreknem prezimena Kolozeus, ali naravno ja sam se izborila i mislim da je to prava stvar jer nema nijedna druga Katarina Kolozeus, ja sam jedina i mnogo volim svoje prezime i smatram da su ti naši običaji da žena mora da uzme prezime od svoga muža jedna velika glupost. 30 godina sam bila Katarina Kolozeus i sada, preko noći, ja to da izbrišem, i da postanem Katarina Perućica – to mi nekako nema smisla. Mislim da je ovako bolje, da zadržim ono što sam bila ceo život i da dodam njegovo prezime iz poštovanja prema njemu i zato što sam ga izabrala za svog životnog partnera i supruga, nekoga ko će biti uz mene, Bože zdravlja, do kraja života. Tako da mislim da je to najbolje – zadržati svoje prezime i uzeti prezime muškarca koga volite – rekla je Katarina za domaće mdije.

Ljuba Perućica i njegova supruga otkrili ono o čemu su dugo ćutali: "Bio sam ljubomoran" - Alo.rs
Podsjećanja radi, Katarina i Ljjuba su prije nekoliko dana proslavili svoju treću godišnjicu braka.

Preporučujemo