Goran Vukošić, muzički talent i umetnik koji je obeležio jednu eru na domaćoj muzičkoj sceni, ušao je u istoriju narodne muzike zahvaljujući nezaboravnom duetu sa koleginicom Minom Kostić. Njihova pesma “Isti igrači” i danas je omiljena među ljubiteljima narodne muzike, a Goran se, iako povučen sa javne scene u vreme vrhunca karijere, ponosno seća tih trenutaka.

“Stvarno sam ponosan na tu pesmu i na vreme kada smo je radili. Nisam ni slutio tada da će ući u antologiju narodnih pesama. Na početku karijere, samo mi je bila želja da jedna moja pesma bude hit. Eto, desile su mi se dve”, deli Goran Vukošić svoje emotivno iskustvo.

Iako je ostvario značajan uspeh, Goran je odlučio da se povuče s intenzivne muzičke scene, ali to ne znači da je prestao raditi. “Tu sam! Konstantno snimam i radim posao, ali pored dva mega hita koja imam, dao sam sebi za pravo i priuštio luksuz da ne moram stalno da snimam. Iskren da budem, nisam hteo pošto-poto da snimam pesme. Imam i sad nešto u planu, ali ne žurim.”

Osim što je uspešan u muzičkom svetu, Goran je otkrio svoju strast prema ugostiteljstvu držeći kafić u centru Beograda već šest godina. “Već šest godina držim kafić u Beogradu. Tamo sam ugostitelj, ovde sam pevač”, ističe on, pokazujući da je talentan ne samo na sceni već i u poslovnom svetu.

Goran je nedavno napravio i lični korak ka sreći, stupivši u brak sa svojom dugogodišnjom partnerkom Nikolinom nakon 14 godina zajedničkog života. “Tačno je, upravo smo venčani. Živimo zajedno 14 godina, trebalo je to ranije da se dogodi, ali nikad nije kasno”, otkriva Goran. Ceremonija venčanja je prošla u intimnom krugu, okupivši samo najbliže prijatelje i kumove. Njihov sin, koji je bio posebno srećan prisustvujući venčanju svojih roditelja, dodatno je ulepšao ovaj poseban trenutak.

Goran Vukošić, čija muzika i životna priča ostaju deo kulturnog nasleđa, nastavlja svoj put kombinujući svoj umetnički talenat s poslovnim uspesima i porodičnim srećama.

Preporučujemo