Voditelj rijaliti programa Zadruga,Milan Milošević je razniježio sve svoje pratiove zajedničkom fotografijom sa svojom majkom, koju je objavio na drruštvenoj mreži Instagram.

Milan Milošević

– Kroz život sam naučio da najbolji prijatelj može biti gori od najgoreg neprijatelja. Da životinje vole više od čoveka. Da suza ne znači bol. Da protiv sudbine se ne ide. Da ne treba biti previše iskren. Da treba imati svoje JA. Da se pazi kome se šta oprašta. Da pas i dete znaju da prepoznaju zle osobe – počeo je izlaganje Milan na Instagramu uz ovu fotografiju.

Milan Milošević

– Da ništa ne traje zauvek. Da se sa nekim ljudima moraš oprostiti jer ti nanose bol. Da paziš kome nudiš svoju ruku i rame za plakanje. Da svaka podmetnuta noga je iskrenija nego lepa reč. Da se nikad ne kaješ za svoje postupke. Da reč “volim te” ne znači ljubav. Da svako zaslužuje drugu šansu ali ne i stotu.

– Da ljude, koji čine da malo vrediš, oteraš u pič… materinu. Da nije važno šta ti priča, već ko. I da đubre uvek ostaje đubre. HVALA TI MAJKO ZA SVE – zaključio je Milošević.

Podsjećanja radi, on je gostujući u jednoj emisiji ,on se prisjetio perioda kada je svojevremeno radio u Grćkoj i tom prilikom je priznao da je uslužio jednu gošću. U pitanju je bila Lejdi Gaga.

– Konobar sam bio od 1994. do 2011. godine. Nema gde nisam radio, u inostranstvu… Na Santoriniju sam živeo i uživao – rekao je on i dodao:<p>Malo ko je zna za njegovu prošlost</p>

– Služio sam ceo svetski džet-set, Anđelinu Džoli, Bred Pita… Lejdi Gagu. Svi su mi davali ozbiljne pare. Ozbiljne pare sam zarađivao.

– A ko ti je dao največi bakšiš – upitao ga je voditelj.

– Od njih niko, ne mogu da lažem, jer oni ništa nisu plaćali. Ali, menadžer od Lejdi Gage koji je rezervisao sto je dao 200 evra šankeru koji je primio rezervaciju u trenutku kada ja nisam bio tu – ispričao je Milan za Toxic Tv.

Preporučujemo