Devin Antonović koji je dospio u žižu intersovanja domaćih medija i javnosti postao poznat kao vanbračni sin našeg slavnog pjevača Miroslava Ilića, što je dobio čak i sudski epilog, koji je išao svakako u njegovu korist i također riješen u njegovu korist, je po svemu sudeći ispunio svoj “američki san”. U nastavku članka pročitajte o čemu se radi.

Mirjana Antović
Naime, vanbračni sin Miroslava Ilića, Devin je kupio luksuznu kuću u Americi, gdje i živi sa svojom majkom, a luksuznom nekretninom se pohvalila upravo Mirjana Antonović. Dok se Devin uglavnom drži po strani, i apsolutno nije aktivan ni na jednoj od dostupnih društvenih medija, njegova majka je ipak otvorenija za javnost, pa sa svojim pratiocima redovno dijeli sva dešavanja.

<p>Vanbračni sin Miroslava Ilića sa majkom živi daleko od Srbije</p>

Sada je objavila fotografije luksuzne vile koja se nalazi na samoj plaži te otkrila u kakvim zapravo oni uslovima žive imajući u vidu da su nerijetko govorili kako njih imovina ne interesuje, te da im je jedino bilo bitno dokazivanje očinstva. S obzirom na to da je vanbračni sin Miroslava Ilića po profesiji ljekar, ne čudi što je relativno mlad uspio da se finansijski obezbjedi te njegov dom sa predivnim pogledom na more pored ogromnog dvorišta krasi i raskošna unutrašnjost koja je u bijelim i sivim tonovima.

U Devinovom novom domu dominiraju visoki plafoni, beli namještaj, a posjeduje i kamin u centralnom dijelu dnevnog boravka. Takođe se u domu nalazi i nekoliko gitara i najmodernija tehnika, a Mirjana je u opisu fotografija istakla:

– To sto je prikazano na youtube- u je greska i nisu slike Devinove kuće. Ovo su prave slike Devinove kuce- napisala je Devinova majka.

Preporučujemo