O prošlogodišnjem ska*dalu Romane Panić i njenog dečka ne prestaje da se piča ni danas. Naime, nakon što je uhapšena prošle godine, poznata pjevačica Romana Panić se nije previše eksponirala, a ono što su se svi pitali je to kako izgleda njen dečko zbog kojeg je navodno završila iza rešetaka.

U MIGRACIONOM CENTRU ĆE PROVESTI DESET MJESECI: Romana Panić izlazi iz zatvora 3. avgusta - Express

Naime, dečko Romane Panić, Filip Mrkanjić je tema o kojoj se nije prestalo pisati još od prošle godine,a iako pjevačica nikada nije željela da krije koliko je zaljubljena i koliko joj godi ljubav, ovaj zaljubljeni par u javnosti nismo do sada imali prilike da vidimo, dok na njenom Instagram profilu zajedničkih fotografija nema nikada.

Ipak, ona je sada uslikana sa dečkom, a ta fotografija je nastala ispred jednog noćnog kluba u Banja Luci. Prem pisanju domaćih medija, ona je u svoj rodni grad stigla jer je imala nastup na privatnom slavlju, nakon koje je odlučila da sa svojim dečkom i društbvom izađe u provod, što su pripadnici sedme sile iskoristili i ovjekovječili. Ona nikada nije htjela da iznosi detalje svog emotivnog života, a dobro upućen izvor je jednom prilikom i otkrio:

-Romana više od dve godine živi u Italiji, a povremeno svrati u Srbiju i Banjaluku, kada se uželi porodice i prijatelja. Sreću je pronašla u ljubavi sa biznismenom iz Italije sa kojim se upoznala preko prijatelja na jednoj večeri. Posle niza razmenjenih poruka i zajedničkih izlazaka uplovili su u ljubavnu vezu, a Romana je konačno srećna i zadovoljna. Posle nekoliko meseci zabavljanja, na njegov predlog preselila se u Firencu i prepustila čarima zajedničkog života – rekao je izvor blizak pjevačici i dodao da su ona i njen vjerenik uhapšeni dok su boravili u Australiji kao turisti.

Preporučujemo