Nekadašnja košarkašica i učesnica posljednje sezone Survivora, MilicaDaboović se osvrnula na teško iskustvo koje je imala. Naimw, ova košarkašica je odlučila da pošalje javni apel svim ženama.

– Stefanov otac je svašta radio na početku, zato sam i trpela to psihičko z*ostavljenje. Prvo je krenulo psihički pa onda i fizički, ali hvala Bogu skupila sam snagu i otrgla se od toga. Za mene su žene kraljice, carice i žene lavice, treba do kraja da se bore! Odmah treba prijaviti na*ilje, ja sam čekala i vrlo sam pogrešila! Kada sam bila sa Šimetom, plašila sam se da me ne u*ije, tada sam osvajala sve i svašta, bila sam na vrhuncu karijere i bilo me je sramota da se nešto tako piše o meni. I to je bila greška… – priča Milica.

Ova istaknuta košarkašica je priznala da odavno već nije u kontaktu sa ocem svog djeteta, ali i da je njen sin, maleni Stefan uveliko radoznao, pa je objasnila kako je razgovarala sa njim na ovu temu.

Milica Dabović ogorčena: Izabrala sam najgoru osobu da bude otac mog deteta! || Story.rs
– Nikada me nije zvao i nije tražio da vidi svoje dete, ali nikada se ne zna zašto je to dobro. Očigledno da je tako najbolje, posle svega što mi je uradio. Možda je i bolje da ne zna ko mu je otac… On me je već pitao ko mu je tata, ja sam mu svakako rekla da je lopov i lažov, te je rekao da će ga izmlatiti kada poraste – rekla je Milica. Ova košarkašica se inače nikada nije libila da prčia na bilo koju temu.

Preporučujemo