– Jedva čekam da te zagrlim. Molim te nemoj da brineš, svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ. Jedva čekam da te vidim i zagrlim. Ja sam dobro i ništa ne brini. Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak!


Ovo je napisala dvanaesogodišnja Jana Marjanović u pismo koje je u Centralni zatvor poslala svom tati Zoranu. Podječanja radi, on je 22.jula ove godie prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora, zbog ubi*tva svoje supruge Jelene, koje se desilo 2. aprila 2016 godine na nasipu u Borči.

– Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem videla, stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svetu! – između ostalog piše u pismu koje je u petak dostavljeno Zoranu u ćeliju.

Zoran Marjanović osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene
Inače, Zroanu Marjanoviću u posjetu redovno dolaze advokati, njegov mlađi brat Miloš i njegova žena Milica, kao i Zoranov sin Uroš iz prvog braka. Jedino svoju kćerkicu Janu nijednom nije mogao da vidi otkad je prebačen u zatvor. To mu, kako se saznaje jako teško pada i ovo Janino pismo ga je jako potreslo.

Za stravično ubojstvo pjevačice Jelene Marjanović osuđen suprug Zoran,  dobio je 40 godina zatvora - Večernji.hr

– Više puta je čitao pismo i videlo se da je na ivici suza. On se nada da će Centar za socijalni rad i sud Jani uskoro dozvoliti da ga poseti u zatvoru. Najteže mu pada razdvojenost od ćerke, koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu – otkriva izvor, blizak Marjanoviću.

Preporučujemo