Kako se saznaje, brojne emisije koje su se gdoiama emitovale u produkciji “Granda” trenutno su pauzirane, zbog izmjena i poteškoća koje produkcija ima u sklapanu novog ugovora. Emisije se još ne snimaju, iako je već polovina septembra, pa se tako mnogi pitaju šta se dešava, te da li kriza ima veze s ovim. Grand još nije snimio nijednu emisiju novog serijala,a nova sezona je već trebala uveliko početi.


– Ugovor koji ubrzo ističe bio je veoma nepovoljan za Prvu i sada se pregovara o novim uslovima. Prva neće da prihvati stare uslove, a “Grand” traži da zadrži neke od istih. Oni kasne i sada se ništa ne snima, ali se i ne pojavljuju nove informacije o tome šta se dešava, te košuljica stoji prazna. Nema materijala koji bi mogao da se emituje, a čelnici se svakodnevno trude da nađu idealno rešenje. Za neke emisije su snimljene najave koje sada stoje na zvaničnim kanalima, ali sve je ostalo na tome – kaže upućen izvor.

Žika Jakšić je rekao da nije upućen šta se dešava u emisijama Granda te da on može da komentariše samo svoj projekat.


Marketing sektor “Prve” je izjavio da još nije precizirano kada će se Grandove emisije emitovati, kao i da od njih tek čekaju nove nformacije o ovoj situaciji.


– Trenutno imamo mnogo projekata na kojima radimo, to je na primer “Radna akcija”, nekoliko serija i slično. Još ne postoji tačna informacija vezana za to šta se dešava s “Grandovim” emisijama. Koliko smo upućeni nema nikakvih problema, ali ne znamo šta se dešava sa snimanjem “Zvezda Granda”. Sada kreće emisija “Nikad nije kasno”. Možda za “Zvezde Granda” planiraju da prave novi studio, pa se zbog toga čeka sve – rekao je upućen sagovornik.

Sastav pjevača koji je bio u sezoni za nama ne želi javno da komentariše i govori o tome šta se dešava sa novom sezonom. Kako se spekuliše, pjevačima je rečeno da se ništa ne otkriva dok teku pregovori o tome šta će se dešavati s novom sezonom, pa se stiče utisak da se sve zataškava jer još nema novog ugovora.

Preporučujemo