Medijski sukob između vlasnika televiije “PINK” Željka Mitrovića i kontroverznog i najpoznatijeg jutjubera u našem regionu Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase se ne stišava, a kako se čini Željko Mitrović je čvrsto odlucio da ovom jutjuberu totalno uništi život nakon svih optužbi koji je Baka Prase izmio na njegov račun.

Baka Prase i Željko Mitrović 'na ratnoj nozi': Optužbe sijevaju /  Bljesak.info | BH Internet magazin

Jučer je se Željko Mitrović odlučio oglasiti na svojoj društvenoj mreži Instagram i odlučIO S objavi dvje nove peticije protiv već pomenutog jutjubera. Inače, te peticije se tiču gašenja jutjub kanala, koji je u vlasništvu Bake Praseta,a i njegovog odlaska u zatvor zbog navodne utaje poreza.


– “Da li ste za gašenje Jutjub kanala Baka Prase?” i “Da li Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, treba da ode u zatvor zbog utajenog poreza i sek*ualnog iskorišćavanja maloletnice od 14 godina? – pitanja su koja su postavljena u peticijama, koje je, prema Željkovim podacima, dosad potpisalo oko 100.000 ljudi.


– Prvih sat vremena od raspisivanja peticije! Bako, izgleda da si se malo preračunao! Nije trebalo da postaješ kriminalac, i da ulaziš u tal sa njima, dobro ti je išlo i bez krivičnog dela koje se zove iznuda! Sutra u 9 se predaju sve krivične prijave! Svakog sata ću objaviti nove podatke – napisao je Željko u opisu objave.

 

Podsjećanja radi, sve je počelo kada je Baka Prase u vidno alkohol*ziranom stanju u jednom od svojih lajvova spomenuo Željka Mitrovića i optuzžio ga da u duguje pare, a tom prilikom iznio je i niz optužbi na njegov račun, na što je Željko burno reagovao i nije mu ostao dužan.

Preporučujemo