Žika Jakšić, priznati televizijski voditelj, trenutno uživa u dubokoj emocionalnoj vezi s pravnicom Tijanom Mijailović. Tijana, koja je prethodno bila u braku s bivšim fudbalerom Crvene zvezde, Nikolom Mijailovićem, ima sina iz tog braka.

Tokom nedavnog razgovora s domaćim medijima, Jakšić je otvoreno progovorio o svojoj izabranici, otkrivši da nije uvijek u mogućnosti potpuno zadovoljiti njene emotivne potrebe. Naglasio je da, poput jogi majstora, može lako prelaziti kroz različita emocionalna stanja te da, iako može pružiti sreću i zadovoljstvo ženi na određeno vreme, nije uvek konstantan u tom smislu. Istakao je da su pronašli balans u vezi i da je to pitanje koje su uspešno rešili. Jakšić je dodao da je možda sklon egzibicionizmu, ali je odlučno istakao da to nije razlog za sramotu, te je otvoreno delio svoje različite aspekte ličnosti.

Zanimljivo je napomenuti da Žika Jakšić, behem dvaput razveden, ima bogato ljubavno iskustvo. Njegov prvi brak, sklopljen s prvom suprugom koju je upoznao u Nemačkoj, rezultirao je odraslim sinom Andrijom Jakšićem, najmlađim enologom u Nemačkoj. Andrija je čak stvorio vino “Nikad nije kasno” inspirisano očevom emisijom. Nakon razvoda, Jakšić se ponovno oženio Dajanom Paunović, s kojom ima sina Dušana.

Unatoč neuspehu drugog braka, Žika Jakšić nije odustao od traganja za ljubavlju i nedavno je prvi put javno predstavio svoju trenutnu devojku, koja je primetno mlađa od njega.

Preporučujemo