Kašnjenje u stupanju u bračnu zajednicu Mirke Vasiljević i Vujadina Savića proizlazi iz glumičinog javnog priznanja da još nije spremna da se posveti ceremoniji. Mirka oklijeva organizirati vjenčanje ne zbog ikakvih sumnji koje bi mogla imati u vezi s Vujadinovim osjećanjima ili njegovom lojalnošću prema njoj. Umjesto toga, razlog tome leži u zahtjevnoj prirodi planiranja vjenčanja, što zahtijeva fizičku prisutnost oboje partnera u Srbiji, što trenutno nije izvedivo s obzirom na njihov boravak u inozemstvu.

Mirka je krajem prošle godine dobila četvrto dijete, što joj je otvorilo oči za činjenicu da planiranje vjenčanja zahtijeva mnogo truda, sredstava i emocionalnog ulaganja. Unatoč tome, i dalje smatra da je to prioritet. Mirka Vasiljević i Vujadin Savić dijele harmoničan i ljubavni odnos, što se vidi ne samo u javnim nastupima, već i u snažnoj međusobnoj vezi. Iako nisu službeno potvrdili svoju vezu pred svjedocima i matičarem, njihova ljubav je iskrena i dugotrajna.

Ljubav koju dijele među sobom je očigledna i još jednom se potvrdila kada su zajedno prisustvovali koncertu Aleksandre Prijović. Način na koji se njihove oči sjaje u prisustvu jedno drugog govori o njihovoj dubokoj privrženosti. Osim toga, njihovi izgledi su se savršeno slagali – Mirka je nosila elegantnu kratku suknju, dok je Vujadin bio odjeven u elegantno sivo odijelo. Osmijeh na njihovim licima jasno je pokazao njihovu sreću i skladan odnos.

Dok su pozirali fotoreporterima, držali su se za ruke bez brige na svijetu, svjesni da su njihova djeca u sigurnim rukama svojih baka i djedova kod kuće. Iako se Mirka rijetko pojavljuje na javnim događajima, njezin nastup sinoć privukao je znatnu medijsku pozornost. S druge strane, Vujadin često izlazi i uživa u svojem slobodnom životu.

Preporučujemo