Nina Badrić je nedvojbeno jedna od najomiljenijih pop pjevačica na ovim prostorima. Njezin glazbeni put započeo je neočekivano dok je radila u lokalnom butiku, kada ju je Dino Dvornik primijetio kako neodoljivo pjevuši jednu pjesmu. Dino ju je potaknuo da isključi radio i iz sveg srca otpjeva tu pjesmu, otkrivši tako njezin nevjerojatan glazbeni talent. Dino je bio oduševljen njezinim izvođenjem te je nastavio pratiti njezin glazbeni razvoj, uputivši je prema raznim poznatim diskografskim kućama u Zagrebu kako bi pokazala svoj neosporni potencijal.

Nakon njezine nevjerojatne izvedbe pjesme “Ostavljam te” na natjecanju “Crovizija”, Nina je potpisala svoj prvi profesionalni ugovor s prestižnom diskografskom kućom Croatia Records. Godine 1995. predstavila je svoj debitantski album pod naslovom “Godine nestvarne”. Iako je Nina Badrić poznata po svom smirenju i nevjerojatnoj profesionalnosti, nedavno se odlučila podijeliti svojim emocijama s javnošću, a to su bijes i frustracija. Razlog za to bio je njezin susjed, čija je nepažnja dovela do ozbiljnih problema u njihovoj zgradi.

Nakon što je doživjela poplavu u svom stanu uzrokovanu susjedovim nemarom, Nina se oglasila na društvenim mrežama kako bi podijelila svoju priču s pratećom fotografijom, istovremeno objašnjavajući što se točno dogodilo. Imate li ikad iskusili susjeda koji vam je donio noćne more? Ja sam, nažalost, imala tu nesreću. Njegovo ime je A.S. On je slučajno izazvao poplavu u svom stanu, a ta poplava je dalje zahvatila i moj stan. Kako bih spriječila daljnje oštećenje, morala sam hitno zatvoriti ventile za vodu u svom stanu.

Nažalost, to je značilo da sam osam dana morala živjeti bez vode, što je apsurdno za 21. stoljeće. Iako sam kontaktirala sve relevantne institucije, uključujući grad i policiju, nažalost, nitko mi nije mogao pružiti potrebnu pomoć. Dotični susjed je otputovao, ali nije nam otkrio kada će se vratiti. Još više, on odbija dozvoliti radnicima da poprave štetu, zbog čega sam sada već osam dana bez vode. Unatoč svim mojim naporima da pronađem rješenje i kontaktiram nadležne organizacije, još uvijek nisam dobila potrebnu pomoć. Molim svakoga tko naiđe na ovog susjeda da ga obavijesti da je dužan doći i ispraviti štetu koju je prouzročio.

Preporučujemo