Član Tropiko benda Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko skroz se okrenuo vjeri nakon razvoda od supruge Jovane Pajić. Naime, kako su domači mediji saznali, ovog pjevača komšije kao često viđaju kako ide, nekada i po višše puta sedmično u crkvu, u naselju u koje on trenutno ćivi, kažu da je mnogo mirniji i da ga mnogi n mogu prepooznati.

– Svi koji poznaju Saleta znaju da je uvek nasmejan i raspoložen. U poslednje vreme se primirio, okrenuo se veri i Crkvi, gde ide nekoliko puta nedeljno. Komšije su primetila da često posećuje Crkvu rođenja Svetog Jovana Krstitelja u naselju Braće Jerković. Tamo se obično duže zadrži, a priča i s popom koji je pri toj instituciji. Razgovori s duhovnikom mu pomažu, dosta se promenio u pozitivnom smislu i nekako je mnogo mirniji – kaže upućen sagovornik i nastavlja:

Aleksandar Cvetković (Sale Tropiko) Biografija - Biografija.org
– Sale je posle razgovora sa sveštenim licima našao potreban mir. Priča o nekim svojim problemima, ali on ne želi da javnost za to sazna jer smatra da je to samo njegova intima. Uvek se ljubazno javi svima kad dođe u hram, niko ne bi ni stekao utisak da je poznata ličnost jer se stopi sa svima koji dolaze u crkvu, što bi se reklo, kao sav normalan svet. Neki su pričali da dolazi jer ima drugu vrstu problema, ali njemu je crkva mesto gde nalazi dodatni mir. Nijedan razvod nije lak, pa tu nema ničeg neobičnog – dodaje izvor za domaće medije.

Oglasio se Sale Tropico, evo šta je rekao o razvodu! | Ekskluziva.ba
Podsjećanja radi, tračevi na temu njihovog razvoda čak ni danas ne prestaju, a dok se Sale ustručava da priča javno o razvodu, Jovana je rekla da je to bila najbolja odluka koju su tada mogli da donesu.

Preporučujemo