Vojin Ćetković, bez sumnje, jedan je od najcenjenijih i najatraktivnijih glumaca srednje generacije ne samo u Srbiji, već i u široj regiji. Njegova popularnost nije samo posledica izvanrednih glumačkih veština, već i njegove impresivne pojave. Njegova supruga, čarobna Sloboda Mićalović, je predmet divljenja mnogih žena, i to s razlogom. Muškarci, s druge strane, često gledaju na Vojina kao na srećnika jer je oženio jednu od najlepših glumica na ovim prostorima.

No, što je još fascinantnije, porodica Ćetković takođe obiluje talentima u filmskoj industriji i podjednako su privlačni. Na primer, Vojinova nećakinja Marta je zapažena figura. Ona je kćerka Vojinovog brata Bojana i trenutno radi kao pozorišna organizatorka u njihovom rodnom Kruševcu. Iako je završila Fakultet dramskih umetnosti, nije krenula stopama svog ujaka u glumačkom svetu. Umesto toga, pronašla je strast u menadžmentu i produkciji, odlučivši se fokusirati na te oblasti.

Pregledavajući njen Instagram profil, primetićete različite fotografije sa njenih putovanja, snimke njenih svakodnevnih aktivnosti i postove povodom njenog 31. rođendana u avgustu. Na njenom profilu takođe možete pronaći nekoliko porodičnih slika, uključujući one na kojima je sa glumcem Vojinom. U jednom od postova ga je sa ljubavlju nazvala “ujakom”, ukazujući na bliski odnos sa njim, njegovom suprugom i njihovim kćerkama.

Izreka “krv je gušća od vode” zvuči kao tačna, a možemo zaključiti da je talenat duboko usađen u porodičnoj tradiciji, baš kao što popularni američki izraz kaže. U ovom slučaju, takođe možemo primetiti da je lepota nasleđena u porodici Ćetković, što postaje očigledno kada pogledamo fotografije Marte.

Preporučujemo