Malo je poznato javnosti da je majka popularne pop pjevačice Marije Šerifović, Verica, također bila pjevačica narodne glazbe. Njezin život donio je zanimljive preokrete nakon razvoda od Marijinog oca Rajka, a ključnu ulogu u tim promjenama imao je glazbenik Miodrag Mića Nikolić, koji se pojavio kao značajna figura u njezinom životu tijekom ljeta 2004. godine. Njihova ljubavna veza rasla je tijekom duljeg razdoblja, a kulminirala je njihovim vjenčanjem, obavljenim u prigodi velikog crkvenog blagdana Svetog Ilije. Slavlje je prvo održano u samostanu Vavedenje, a potom je uslijedio službeni upis kod matičara.

Zanimljivo je napomenuti da se pjevačica Verica tijekom ovog vjenčanja odlučila prezvati Nikolić, što je simboliziralo njihovu novu zajedničku obitelj. Svadbena svečanost održana je u popularnom restoranu “Jezero”, a oko četiri stotine uzvanika uživalo je u tom posebnom trenutku. Na svadbenom slavlju nije nedostajalo poznatih lica s domaće glazbene scene, uključujući Usniju Redžepovu, Gocu Božinovsku, Zoricu Brunclik, Kemala Montena (poznatog kao Kemiš), Džeja Ramadanovskog, Kebe, Seke Aleksić i Cuneta Gojkovića.

Unatoč tome što su profesionalni glazbenici bili zaduženi za glazbenu zabavu, mnogi od njih su iskoristili priliku da Verici i Mići izraze svoju ljubav i čestitaju im. Među izvođačima je bila i Marija Šerifović, koja je tada tek započela svoju uspješnu glazbenu karijeru. Na poseban zahtjev Šabana Šaulića, Marija je izvela emotivnu pjesmu “Ne dam bolu da me slomi”. Verica je kasnije otkrila da je Marija imala ključnu ulogu u tome da ona obuče vjenčanicu, iako to prvotno nije bila njezina namjera.

Nakon svečanog vjenčanja, par se umjesto tradicionalnog medenog mjeseca odlučio vratiti svojim profesionalnim obavezama i prisustvovati unaprijed dogovorenom nastupu, ostavljajući svoj medeni mjesec za kasnije. Nažalost, ovaj brak nije dugo trajao i iznenadan kraj braka bio je šok za mnoge. Verica Šerifović izjavila je da su se ona i njezin bivši suprug prijateljski rastali nakon tri godine veze. Kasnije je izrazila svoje uvjerenje da je brak često suluda odluka koja može uništiti odnose. Tužno je spomenuti da je Miodrag Mića Nikolić preminuo 2017. godine nakon duge i teške bolesti, ostavivši za sobom neizbrisiv trag u životima onih koji su ga poznavali.

Preporučujemo