Rezidencija Miloša Bikovića i Ivane Malić isijava mirom i sofisticiranošću, pružajući svojim stanovnicima idilično utočište gdje mogu uživati u harmoniji i ljubavi. S obzirom na medijske špekulacije koje kruže, a koje sugeriraju da će obitelj Biković-Malić uskoro dobiti prinovu, riječ je o posebnoj atmosferi koja će uskoro biti obogaćena dolaskom novog člana obitelji, planiranom za studeni. Ovaj radosni događaj službeno je potvrdio sam glavni glumac na svom Instagram profilu.

Miloš Biković je izrazio svoje oduševljenje i sreću zbog skorog dolaska svog djeteta. Svestrani glumac je istaknuo koliko je ovo važna i sretna prilika u njegovom i Ivani životu. Iako su prvotno planirali zadržati ovu vijest privatnom, invazivnost paparazza prisilila ih je da je podijele s javnošću.U svom službenom priopćenju Biković je izrazio zahvalnost na toplim čestitkama i osjećajima koje su dobili. No, isto tako je apelirao na predstavnike medija i novinare da poštuju njihovu odluku i privatnost, te shvate svetost njihovog osobnog postojanja. Dodao je da će javnost biti obaviještena kad i ako odluče podijeliti više informacija o svojoj obiteljskoj sreći.

Dok željno iščekujemo otkrivanje spola bebe i još više detalja o ovom razdoblju, prisjetimo se da je Biković već nekoliko godina profesionalno angažiran u Rusiji, što znači da često putuje između Beograda i Moskve. Kada je u glavnom gradu, odabire svoj dom na Dorćolu, gdje je njegovo nekadašnje momačko prebivalište pretvoreno u mjesto ljubavi i spokoja, gdje će sada njihova obitelj rasti.Što se tiče same rezidencije, na društvenim mrežama možemo vidjeti da je Biković odabrao stil uređenja koji kombinira tradicionalne elemente s modernom elegancijom. Dominantna shema boja u prostoru je svijetla i prozračna, stvarajući ugodan i topli ambijent.

Posebno zanimljiv izbor su predimenzionirani prozori i vrata koji sežu od poda do stropa, čime je osiguran obilje prirodnog svjetla. Ovi detalji prostoru daju dodatnu dimenziju i prostranost, stvarajući jedinstveno iskustvo.Pitanje hoće li par odlučiti ostati u svojoj trenutnoj rezidenciji s dolaskom djeteta ili će se odlučiti za izgradnju novog doma za svoju rastuću obitelj ostaje otvoreno. Također, nisu objavili planiraju li obaviti vjenčanje u budućnosti ili će ostati neslužbeno vezani, no vrijeme će pokazati kako će se njihova obiteljska priča dalje razvijati.

Preporučujemo