Nakon impresivnih 33 godina zajedničkog života i braka, Momčilo Bajagić Bajaga i njegova supruga Emilija odlučili su okončati svoju bračnu vezu. Iako je ova vijest izazvala znatiželju mnogih, razlog njihove rastave i dalje ostaje obavijen tajnom, što dopušta različitim špekulacijama i nagađanjima da zamute vode oko ovog iznenadnog prekida dugotrajne ljubavi.

Nakon rastave, popularni pjevač Momčilo Bajagić Bajaga javnosti je priznao kako uživa u svojoj novoj neovisnosti. No, početkom lipnja, paparazzi su ga uhvatili u intimnom zagrljaju s novom partnericom, čime je njegov ljubavni život ponovno dospio u žarište medijske pažnje.Prije nekoliko mjeseci, ekipa koja stoji iza emisije “Paparaco ljubavi” otkrila je novu romansu između Momčila Bajagića Bajage i njegove odluke da krene u zajednički život sa svojom novom emotivnom partnericom. Ovo otkriće ponovno je usmjerilo pozornost javnosti na njega, a jasno je da je nova partnerica Momčila Bajagića Bajage radije izbjegavala pozornost, dok je sam glazbenik ostao škrt na riječima kada su u pitanju detalji njihove veze.

Međutim, niz nesretnih događaja doveo je do nenamjernog razotkrivanja identiteta njegove djevojke. Dok su se opušteno vozili biciklima pored Ade Ciganlije, par se slučajno susreo s muškarcem koji je fotografirao srpsku zastavu. Na Momčilov poziv da izbriše sliku misleći da se radi o njemu i njegovoj partnerici, muškarac je slučajno objavio fotografiju na “Twitteru”.

Bajaga je isprva pretpostavio da muškarac želi fotografirati njega i njegovu partnericu, te ga je zamolio da izbriše fotografiju. Nažalost, fotografija nije bila izbrisana, već je postala viralna na društvenim mrežama, otkrivajući identitet njegove partnerice masama. Očito je da nova djevojka Momčila Bajagića Bajage predstavlja potpunu suprotnost u usporedbi s njegovom bivšom suprugom Emilijom, s kojom je proveo dugih 33 godina u braku. Njih dvoje ne dijele sličnosti ni fizički ni karakterno, no čini se da je pjevač ponovno pronašao sreću i emotivno ispunjenje u ovom novom poglavlju svog života. Važno je napomenuti da Momčilo Bajagić Bajaga i Emilija imaju odraslog sina i kćerku, te da im je sin podario i unuče, što je dodatno obogatilo njihovu obiteljsku dinamiku.

Preporučujemo