Glumica Fran Drescher (62) nedavno je progovorila o traumatičnom iskustvu silovanja koje ju je zadesilo 1985. godine, kada je imala 28 godina. Ovo potresno iskustvo opisala je u svojoj autobiografiji, a u intervjuu je podelila detalje o tom mračnom periodu svog života.

Fran Drescher, koja je postala poznata ulogom dadilje Fran u popularnoj seriji “Dadilja” tokom 1990-ih, otvorila je dušu i ispričala kako je preživela napad. Tog kobnog dana, nepoznati napadači su je i njenu prijateljicu silovali dok su bili naoružani pištoljem. Još šokantnije je što se to dogodilo ispred kuće njenog tadašnjeg supruga, koji je bio vezan i oslepljen povezom preko očiju.

“S obzirom na to da nismo znale da su napadač i njegov brat bili na uslovnoj slobodi, situacija je bila još jezivija. Bilo je zastrašujuće saznanje da je on bio zatvoren, pušten, i da je nakon toga počinio ovakav zločin”, izjavila je Fran. Zahvaljujući svojoj sposobnosti fotografskog pamćenja, pomogla je policiji da stvori skicu napadača, što je ubrzo dovelo do njegovog hapšenja.

“Bar sam imala pravdu na kraju, što mnoge žrtve nemaju. Sada više ne moram da strahujem da ću ga sresti iza svakog ugla. Nakon što se sve dogodilo, podelila sam to sa svojim prijateljima, ali nisam imala hrabrosti da obavestim svoje roditelje o traumi koju sam prošla”, dodala je Fran.Prvi put je o ovom strašnom događaju javno progovorila 1996. godine, kada joj je dijagnostikovan rak materice, a celu priču je kasnije opisala u svojoj autobiografiji “Enter Whining”.

Fran Drescher je svoju karijeru započela kao misica koja je predstavljala državu New York. U braku sa Peterom Jacobsonom, koji je trajao 21 godinu, suočila se sa iznenađujućim priznanjem da je njen suprug homoseksualac. Iako je ljubav između njih prestala, ostali su bliski prijatelji i često su sarađivali u poslovnom smislu. Fran je jednom prilikom izjavila da je njihova veza bila jedinstvena, retka i beskrajna, osim kad je njen suprug bio iritantan.

Nakon razvoda od Petera, Fran se udala za Shiva Ayyaduraia (59) u septembru 2014. godine, ali su raskinuli brak 2016. godine. U 2020. godini je priznala da ima ‘prijatelja s povlasticama’.

Preporučujemo