Glumac Stefan Kapičić (45) i njegova supruga Ivana Horvat Kapičić (35) nedavno su postali roditelji po drugi put, jer su dobili sina kojeg su nazvali Sebastijan. Ovaj par je u braku već od 2017. godine, a već imaju i trogodišnjeg sina. Ove godine su odlučili proširiti svoju porodicu dodatnim članom.

Prva uloga Ivane Horvat Kapičić (35) u seriji “Zora dubrovačka” donela joj je ne samo profesionalno uspešnu karijeru, već i ljubav sa Stefanom Kapičićem (45), što je kasnije rezultiralo brakom i dolaskom drugog deteta. Ovaj poznati glumački par veoma čuva svoju privatnost, ali imamo priliku saznati nekoliko detalja iz njihove ljubavne priče.

Stefan i Ivana su se prvi put sreli 2014. godine u Dubrovniku tokom snimanja serije “Zora dubrovačka”, u kojoj su oboje imali zapažene uloge. Očigledno je da je njihov susret bio sudbinski, budući da je Ivani to bila prva uloga nakon što se bavila manekenstvom.

Iako je Stefan Kapičić bio poznat kao šarmer, uspela je da osvoji njegovo srce. Nekoliko meseci su skrivali svoju vezu od javnosti, ali su kasnije počeli deliti zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Unatoč desetogodišnjoj razlici u godinama, njihova ljubav nije trpela. Stefan je zaprosio Ivanu nakon godinu i po dana veze, a veridbu su proslavili na premijeri filma “Star Wars” u Beogradu.

Dok je Stefan tražio uspeh na američkom glumačkom tržištu, Ivana ga je pratila u tom putovanju, a Los Anđeles je bio izbor za njihovo venčanje 2017. godine. Par se odlučio za intimnu ceremoniju sa najbližim prijateljima, čemu je Stefan kasnije potvrdio.Nakon tri godine braka, Ivana je donela sina Ivana na svet. Dugo su krili svoju trudnoću, ali nakon što je Ivan stigao na svet, odlučili su podeliti srećne vesti sa svetom.O detaljima njihove veze znamo vrlo malo, jer Stefan retko govori o svojoj privatnosti. Jednom prilikom je rekao da su se upoznali preko posla i da se veoma razumeju i podržavaju. Takođe, istakao je da mu je sa Ivanom pružena sreća.

Ivana i Stefan često deluju veoma srećno na zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama, gde pokazuju kako provode vreme, putuju i uživaju u holivudskim čarima. Stefan je izjavio da se odlično slažu, iako su vatreni znakovi u horoskopu, i da je sa Ivanom pronašao svoj mir.

Iako su svoje ljubavno gnezdo napravili daleko od Balkana, par nije zaboravio svoje korene i često putuje između Beograda i Zagreba. Takođe, često se vraćaju na mesto gde su se upoznali.Stefan Kapičić je najpoznatiji svetskoj publici po ulozi Kolosusa u serijalu “Deadpool” iz čuvenog Marvel univerzuma, a repriziraće tu ulogu i u nastavku.

Preporučujemo