Naš poznati pjevač, Darko Lazić proslavio je svoj 31. rođendan u jednom od najpoznatijih novosadskih lokala, u društvu svoje nove djevojke Katarine i najblićih prijatelja. Ovaj pjevač je poznat kao neko ko voli dobar provod, žurke i nočni ćivot, pa tako da ni ovog puta nije želio da štedi na proslavi svog rođendana. Sve je obilovalo u hrani, piću i luksuzu, kao što i priliči njemu, a gosti su od samog dolaska bili vidno dobro raspoložei.Vanja Mijatović

Darkova djevojka Katarina s epojavila u crnoj haljini sa dubokim šlicem, koja je do detalja istakla njenu izvajanu figuru, visoke štikle, i elegantne rukavice na rukama, Darko se tako potrudio da se uklopi u stajling svoje nove djevojke, pa je tako sve odupevio svojom crnom elegantnom kombinacijom.

Darko Lazić
Uveliko se pričalo da je Darko bio jako široke ruke kada se radilo o poklonu za Katarinin rođendan, a jedino što je poznato jeste to da se i ona otvorila i nije štedila, pa je tako svom momku priredila nezaboravno izenanđenje, kao i skupocijeni poklon koji nije izostao.

Darko Lazić pre 13 godina bio u vezi s Katarinom | Zabava | Zvezde i tračevi
Podsjećanja radi, Darko i njegova nova djevojka Kataria su bile u vezi prije 13 godina, a kako je i Darko sam istakao, obnavljanje njihove ljubavne veze bilo je sudbinsko. Ovaj mladi par ne krije sreću i zaljubljenost, i koriste svaki slobodan momenat da budu skupa, a nije isključeno da će ubrzo da stanu i na ludi kamen. Podsjećanja radi, Darko ima dvoje djece, iz  svog braka sa poznatom voditeljicom Anom Sević kčerku Lorenu, i iz veze sa bivšom zaručniocm Marinom, sina Alekseja.

Preporučujemo