Tokom svoje nedavne pojave u jednoj lokalnoj televizijskoj emisiji, popularna folk diva Jelena Karleuša je razgovarala o različitim temama, uključujući njen nadolazeći koncert, planiranje novih albuma i evoluciju pop muzike tokom proteklih godina. Tokom jednog trenutka, izrazila je svoje nezadovoljstvo muzičkim izborima na radio stanicama i izjavila da publika često sluša zastarjele i manje popularne pjesme.

Kada je riječ o novim izvođačima, mladi reper po imenu Nući je izazvao polemiku s njom, što je dovelo do reakcije Cecu Ražnatović. Ceca se pojavila na koncertu Aleksandre Prijović i neizravno odgovorila na Karleušine kritike. U izjavi za medije, Ceca se obratila mlađoj generaciji s izvesnim dozama ironije, objašnjavajući svoju podršku treš muzičkoj sceni. “Želela sam ponovo doživeti dane slave iz 2001. godine”, rekla je, dodavši još jedno poglavlje u njihovom dugo trajućem sukobu.

Karleuša je brzo odgovorila na prikrivenu kritiku svoje dugogodišnje koleginice putem Instagrama, izvodeći snažan kontranapad koji nije ostavio prostora za sumnju u njeno stav. Bez obzira na godine nesuglasica među njima, njih dve su nastavile svoj intenzivan sukob s novim entuzijazmom. Želim da istaknem da je možda bilo nesporazuma u vezi s mojim pominjanjem treš muzike iz 2001. godine. Da razjasnim, nisam aludirala na Piju, već na osobu koja nosi određeno ime.

Ipak, zabavljeno me je što je Ceca uspela da prepozna moje spominjanje Priye. Ohrabrujuće je znati da pridaje veliku pažnju mojim intervjuima, iako se lično ne sećam da sam dao takav komentar 2001. godine. Čestitke Priyi, i nadam se da će izbeći “Maja B sindrom”, gde vas publika u početku podržava, a potom vas brzo zaboravi, što je nažalost česta pojava u Srbiji. Takođe, Anastasia R, koja je nastupala na X Factoru, je osoba o kojoj je Karleuša pisala, i biće zanimljivo videti može li ona prekinuti ovaj ciklus.

Preporučujemo