Ispovijest glumca Nikole Koje otkrila je mnoge tajne o njegovoj poslovnoj rutini, kada već o onoj na privatnom planu ne voli da govori u medijima. Ovaj popularni glumac se vratio nakon određene pauze na našu glumačku scenu što se posebno primjećuje zahvaljujući popularnim TV serijama u kojima igra. Dok ga trenutno gledamo u seriji “U klinču” na Javnom servisu, uskoro će isti termin biti rezervisan ponovo za Koju budući da je jedna od važnijih uloga u seriji “Radio Mileva” koja startuje od 11. oktobra njegova.

Nikola Kojo oglasio se nakon Kikine smrti: Imajte na umu da komentari ubijaju
Baš iz tog razloga on je stao pred novinare što inače jako rijetko čini, a ispovijest Nikole Koja koja je tom prilikom nastala odjeknula je u svim medijima. Razlog za to posebno se odnosi na onaj dio u kojem se požalio da mora da snima i preko svojih fizičkih mogućnosti iz finansijskih razloga.

– Seriju smo snimali šest dana u nedelji, i to po 12 sati. Sve zbog prokletog novca, koji je svima “legao na vrat” i postao najveći problem u životu, pa i meni! Kad radim, najteže mi pada rano ustajanje, ali svaki minut mora da se iskoristi, jer sve košta – rekao je Kojo i dodao:

– Često me izbaci iz takta kada zbog neke situacije ne možemo da nastavimo snimanje i po sat vremena. To me baš poremeti – bio je iskren glumac.

Ispovest Nikole Koja dotakla se i inostranstva u kojem često boravi a onda kada dođe na naše prostore mora da se navikava da ga svuda prepoznaju.

– Ne smeta mi što mi ovde prilaze, ali prodišem kada odem u inostranstvo jer me tamo niko ne prepoznaje. To mi baš prija – bio je iskren glumac i dodao da često sarađuje sa mladim glumcima kojima takođe savjetuje da doziraju svoje pojavljivanje u javnosti.

– Ne dajem im glumačke savete, osim kad režiram, ali im zato dajem one životne! Govorim im da ne polete previše, jer nije važna trenutna popularnost, već da traju godinama. Glumac može da traje samo ako ne iskače iz frižidera svaki dan, poput nekih kolega – rekao je Nikola.

Preporučujemo