Viktorija Bekam, proslvaljen amodna ikona i supruga proslavljenog fudbalera, Dejvida Bekama,koji je već godinama unazad u penziji, je po prvi put predstavila svoju kolekciju proljeće/ljeti, ali sve je to palo u drugi plan, kada se pojavila njena kćerka Harper Seven Bekam. Ova preslatka djevojčica je došla sa ostakom svoje porodice, a svi objektivi su u jednom momentu bili okrenuti prema njoj, a razlog je ni manje ni više nego njen autfit, koji je sve ostavio bez teksta i to niko nije očekivao od djevojčice njenih godina.


Djevojčica Harper, koja inače ima samo 11 godina, je obukla dugu crnu haljinu koju je ukombinovala sa patikama, ali ništa ne bi bilo sporno da njena haljina nema dekolte ukrašen čipkom skoro do pupka! A što je još veće iznenađenje, upravo tu haljinu je dizajnirala njena majka, Vikotrija Bekam.


Na društvenim mrežama mnogi korisnici su komentirali kako upravo haljina sa dekolteom nije primjerena za 11-godišnju djevojčicu koja, uz to, ima i otvorena leđa. Neki su pak pisali da Harper izgleda slatko i da je vjerovatno samo željela da kopira svoju majku, što čine mnoge djevojčice tih godina, možda čak i mlađe. Nakon završetka revije porodica je otišla na večeru, a prije toga su se u hotelu presvukli. Mlada Harper je sada obukla sličnu haljinu, sa dugokim dekolteom, ali samo žute boje sa crnom čipkom.

Tag: harper bekam || Hello Magazin!
Opće je poznato je da to nose žene kada žele da istaknu svoje grudi. Kada vidimo to na djevojčici od 11 godina činjenica je da izgleda degutantno, jer se pitamo kakvu poruku šalje svojim vršnjacima.

Preporučujemo