Makedonska pjevačica plijenila je i stasom i glasom, svi su je obožavali, a početkom ovog stoljeća nizala je hitove i bila jedna od omiljenih muzičkih zvijezda na našim prostorima, i na Balkanu. Sarađivala je sa mnogim srpskim muzičarima, a sa pokojnim pjevačem Tošetom Proeskim bila je u odličnim privatnim i poslovnim odnosima. U jeku popularnosti nestala je sa javne scene, a izgled Karoline Gočeve kako nekada, tako i danas ne prestaje da oduševljava.


Iako je u Makedoniji i dalje veoma popularna, na našim prostorima je rijetko možemo vidjeti, a najnovije fotografije koje su osvanule na njenom “Instagram” profilu svjedoče da ona preslatka Karolina na koju niko nije mogao ostati ravnodušan i dalje plijeni nevjerovatnom ljepotom i harizmom.
Fotografija nastala na odmoru dok pjevačica uživa u posljednjim sunčanim danima izazvala je veliku pažnju javnosti, a njena prirodna ljepota bez trunke šminke napravila je opštu pometnju te komentari na račun fantastičnog izgleda Karoline Gočeve ne prestaju da se nižu društvenim mrežama, a mnogi su primjetili da se fizički i nije mnogo promjenila.

Iako sada ima malo drugačije životne prioritete, njen ljubavni život oduvijek je bio pod budnim okom javnosti te je poznato da je talentovana makedonska pjevačica bila je kratkoj vezi sa Mihajlom Ražnatovićem, sinom Željka Ražnatovića Arkana. Nakon toga zabavljala se sa Nikom, imućnim Grkom, koji živi u Bitolju, gdje ima svoju fabriku tekstila. Sa njim je počela da se zabavlja kada je krajem ljeta 2011. godine raskinula vezu sa mladim skopskim biznismenom Jovanom Panovskim.

Karolina se 23. septembra 2017. godine udala za šest godina mlađeg Mihaila Korubina, magistra likovne umjetnosti sa kojim se upoznala tokom snimanja naslovnice njenog albuma “Izvor”, kako je ispričala u jednom intervjuu. Vjenčali su se u nesvakidašnjem ambijentu, u jednom od vojnih hangara na aerodromu Petrovec kod Skoplja.

Preporučujemo