Televizijski novinari često se doživljavaju kao uspješne i stručne osobe, koje ostavljaju dojam besprijekorno dotjeranih pojedinaca s elegantnom frizurom, profesionalnom šminkom i stiliziranom odjećom. Obično su snimani do struka, odišući elegancijom i sofisticiranošću. Međutim, strani emiteri su razotkrili ono što se skriva ispod ovog uglađenog vanjskog izgleda, otkrivajući da donji dio njihove odjeće nije uvijek u skladu s gornjim.

Nedavno je, dok je bila u emisiji, voditeljku Pink televizije, šarmantnu Oliveru Čolović, kamera uhvatila kako nosi bajkerske pantalone i ravne papuče, uparene sa svečanim sakoom. Ovo otkriće potaknulo je duhovitu objavu njene koleginice na Instagramu, koja ju je nazvala “gospođicom”. Greške se također mogu dogoditi tijekom prijenosa uživo, kao što se dogodilo s voditeljkom lokalne televizijske mreže koja je čitala scenarij koji su joj dali kolege.

U utakmici između Vojvodine i Mladosti iz Luče na stadionu “Karađorđe”, Vojvodina je pobijedila u izvođenju penala rezultatom 5-4, čime su osigurali plasman u polufinale Kupa Srbije. Iako nije bilo golova tijekom same utakmice, raspucavanje je bilo nezaboravno, a Pavlović iz poraženog tima proglašen je nesretnim igračem utakmice. Ova pobjeda stavlja tim Nenada Lalatovića u izazovnu situaciju jer ih gura prema vrhu ljestvice. Utakmica je bila sve samo ne obična, što svjedoči i nezaboravna greška voditelja Radio-televizije Vojvodine.

Po mišljenju domaćina, utakmicu je pratilo milijune gledatelja, a Vojvodina je pobijedila rezultatom 5-4 u izvođenju penala. Iako je pogreška u radu neizbježna u bilo kojoj profesiji, neke od njih će vjerojatno ostati u sjećanju na duže vrijeme. Dragana Katić, koja ima 52 godine, ponosi se svojom vitalnošću i zdravljem. Ona je otvoreno priznala da je za svoju dobru formu zaslužan njezin fitnes režim koji uključuje redovne posjete teretani, česte vježbe i zdravu prehranu. Iako razmatra mogućnost kozmetičkih zahvata kako bi zadržala mladolik izgled, isto tako je izrazila interes za takve korake u budućnosti.

Kako bi očuvala zdravu i atraktivnu kožu, Draganina dosljedna i pravilna njega uključuje redovite konzultacije s dermatologom. U emisiji “Nikad nije kasno”, Draganina hrabrost dolazi do izražaja kroz odvažne i provokativne odjevne kombinacije. Nakon najnovije epizode, nekoliko gledatelja je komentiralo njezin smjeli odabir odjeće.

Preporučujemo