Ideja o domaćim pjevačima i glumcima uvijek podsjeti ljude na one koji su u centru pažnje, nikad ne mislimo na one koji zabavljaju malu djecu. Jedan od najpoznatijih glumaca i muzičara za ovu ulogu je Siguro Branko Kockica, koji ostaje veoma predan svom plemenitom radu.

Uvek ga je motivisala supruga Slobodanka Aleksić, koju su svi zvali Caca, i svađao se sa njom stalno, ali u pozitivnom kontekstu. Bili su u braku pedeset godina, izlazili godinama prije toga i upoznali su se kroz bitku koja ih je vezala za cijeli život. Uglavnom, ovi argumenti nisu negativni, ali vole da se svađaju, što je zabavno mnogim prijateljima i poznanicima jer se zaista uklapaju jedno u drugo.

 

Od Cacine smrti, Branko je u potpunosti skrenuo pažnju na njihovo zajedničko dečije pozorište Puž, gde je Caa bio direktor. Kasnije se otkrilo da mu je on bio najveći neprijatelj u životu, a kad mu je dosadno uvek se žalio kao dete. Smatra da je Caca upravo ta koja je odnela svu dosadu iz njegovog života i to naročito sa svojom energijom koja mu je baš pristajala.

Preporučujemo