Porodica Ražnatović, poznata po tragičnoj sudbini Željka Ražnatovića Arkana, prisustvovala je godišnjem pomena posvećenom preminulom članu porodice. Danas, tačno 24 godine nakon što je Željko Ražnatović Arkan izgubio život, porodica je ponovo okupljena na groblju kako bi odala počast preminulom. Anastasija, trenutno živeći u Sevilji zbog veze sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, doputovala je specijalno za ovu priliku, iako je njen partner nedavno bio podvrgnut operaciji, zbog koje nije bio u mogućnosti da je prati.

U kasnim jutarnjim satima, oko 10:30, Veljko Ražnatović i njegova trudna supruga Bogdana pridružili su se ceremoniji, donoseći sa sobom malu korpicu, simbol poštovanja koji nikada ne izostaje na ovakvim događanjima. Na grobu preminulog Arkana postavili su crvene i crveno-bele ruže, simbolizirajući ljubav i sećanje.

Ceca, zajedno sa sestrom Lidijom i ćerkom Anastasijom, stigla je nekoliko minuta kasnije, obučena u sivi kaput. Nosila je ogroman venac od belih ruža i orhideja, izražavajući duboko poštovanje prema preminulom suprugu.Podsećamo, Željko Ražnatović Arkan izgubio je život u hotelu “Interkontinental” od tri metka u glavu. Osim Arkana, tog kobnog dana su ubijeni i bivši radnici Saveznog SUP-a, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić,

 koji je bio član Srpske dobrovoljačke garde (SDG).

Preporučujemo